2014. nov 17.

Óriásfajddal ünnepeltek a hírességek

írta: budapest24
Óriásfajddal ünnepeltek a hírességek

Játékos kihívások, ínycsiklandó koktélok és pezsdítő ritmusok – így buliztak a sztárok a The Famous Night-on, ahol a kötetlen szórakozás mellett, Szinetár Dóra, Hien, Muri Enikő, Ada, Erdei Zsolt, Vastag Tomi és Kocsis Tibi közreműködésével egy gigantikus madár is életre kelt. Az este még tartogatott meglepetéseket, hiszen lehengerlő énekhangjával Danics Dóra pörgette tovább a hangulatot.

 

Sztároktól nyüzsgő forgatag kerekedett a belváros szívében, a The Famous Grouse whisky újdonsült rendezvényén, a The Famous Night-on. A Prosit Bar by Fröccsterasz adott helyet az egész estés mulatságnak, ahol a bulizás mellett egy három méter magas fajdkakas is „szárnyra kapott”, Szinetár Dóra, Hien Muri Enikő, Ada, Erdei Zsolt, Vastag Tomi és Kocsis Tibi jóvoltából.

 

Erdei Zsolttól talán becenevéből fakadóan sem állt távol a feladat, de a dzsungelben töltött napok és gyermekei is megedzették.

 

„A vadonból visszatérve nosztalgikus érzés és valódi versenyszellem tört rám a játék során, hiszen ott sok hasonló feladatban kellett teljesítenünk.” – számolt be lelkesen Madár, akitől, két gyermekes apuka lévén, nem áll távol a játékok világa. „A nagyobbik fiam most nyolc éves, vele gyakran nekivágunk hasonló logikai kihívásoknak, de ő leginkább a fociért rajong.” – mesélte a többszörös világbajnok ökölvívó, aki azt is elárulta, hogy legszívesebben kólával fogyasztja a fajdkakasos whiskyt.

 

Madárhoz hasonlóan Szinetár Dóra is a szülői szerepből merített, és kis híján magával is vitte az óriás méretű alkotást.

 

„Nagyon szeretem a logikai, ügyességi feladatokat, otthon a gyerekekkel sokat játszunk, de ez volt életem eddigi legnagyobb kirakósa.” - kezdte Szinetár Dóra, akinek kislánya nem nehezményezte, hogy a színésznő eljött este otthonról. – „Mondtam neki, hogy néha nekem is ki kell mozdulnom, erre ő úgy reagált, hogy rendben, de akkor a madarat vigyem haza. Igaz, akkor még egyikünk sem tudta, hogy ilyen nagy lesz ez a fajdkakas.” – tette hozzá nevetve a színésznő.

 

Vastag Tomi rutinosan mozgott az építés során, mivel gyerekkora óta szereti a maketteket.

 

Nagyon közel áll hozzám ez a típusú játék, ugyanis kiskoromban nagyon sokat makettoztam, és tulajdonképpen a fajdkakas is erre hajazott. Mai napig nagy álmom, hogy megépítsek egy makett hajót.” – mondta az énekes, akinek fiatal kora ellenére kifinomult ízlése van, ha whiskyről van szó, és alkalom adtán szívesen választja ezt az italt baráti és zenei összejöveteleken.

Az este második felében az X-Faktor 2013-as nyertese, Danics Dóra fokozta a buli-hangulatot, aki a közönség soraiba berobbanva táncoltatta és énekeltette meg a vendégeket. Az éjszakába nyúló partyn a partnerek és a sajtó képviselői mellett, többek közt Horváth Éva és a Miss Balaton döntősei, a Summer Sisters, az X-Faktor sztárjai, Oláh Gergő, Antal Timi, valamint a Byetheway, a SportKlub csinos műsorvezetője, Aryee Claudia (Tücsi), a Class FM műsorvezetője, Garami Gábor, valamint Győrfi Pál, Sipos Peti,Talán Attila, Palcsó Tomi, Müller Attila, Kiki, a Hooligans és a Sugarloaf egy-egy tagja is a The Famous Grouse-zal ünnepelt.

 

 

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

zene bulvár Erdei Zsolt Ada Hien Kocsis Tibi Szinetar Dora Muri Eniko Vastag Tomi Danics Dora