2014. dec 16.

Ganxsta Zolee és haverjai megadják a koccintás módját

írta: budapest24
Ganxsta Zolee és haverjai megadják a koccintás módját

„Benne vagy?”

Az Erzsébet téren forgatták a Jägermeister legújabb netes rövidfilmjét, amelyhez a járókelők közül válogatott maga mellé szereplőket a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér. Az ismert német keserűlikőr „Benne vagy?” kampányának lényege a vagányság, a haverok, a közös élmények és a bulik. Pontosan egy ilyen élményt vettek most filmre, amely már látható a Jägermeister és más közösségi oldalakon.

 logo_ayi_cmyk_medium_.JPG

A budapesti Erzsébet téren áthaladók nem mindennapi esemény szemtanúi és részesei lehettek, ugyanis az Akvárium Klub teraszán a Jägermeister legújabb rövidfilm forgatását követhették végig, sőt a bátrabbak szerepelhettek is a produkcióban. A filmben a legendás hármas: Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér alakítja azt a baráti kört, akik semmi mást nem akarnak, csak egy jéghideg Jägerrel koccintani.

 img_8456_medium_.jpg

Az idei év első felében egy vadi új koncepcióval rázta fel a Jägermeister rajongóit: Benne vagy? A több évtizede változatlan receptúrával készülő, a világ talán legismertebb német keserűlikőr márkájának legújabb reklámfilmje szerint egy jó sztori kedvéért fejjel lefelé vágunk neki a városnak, vadállatokkal zárjuk össze magunkat és még egy fotón is kiabálunk, jóllehet senki sem hall minket. A Jägermeister új kampányával együtt ünnepli azokat a pillanatokat, amelyeket leginkább a barátaival élvez az ember. Lehetnek ezek spontán kialakult helyzetek, vagy közösen eltervezett éjszakai kalandok, a lényeg az, hogy együtt csináljuk.

 img_8189_medium_.jpg

Ez az ötlet ihlette a pár hete forgatott haveri koccintás megfilmesítését is. Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Nacsa Olivér három teljesen különböző figura, mégis az állandó poénkodások, a csajok-sport-buli körüli heccelődések egy önmagában is rendkívül vicces produkciót alkotnak. Mindezt most egy különleges Jägermeister terepjáró és mobilbár díszletei között élvezhettük, ahol gyanútlan járókelőket fogott be Tibike, a minden lében kanál haver, egy kis jégfaragásra, hogy végre JÉGHIDEG Jägerrel a kezükben koccinthassanak egymással.

 

A rövidfilmet a LosTiki Pictures forgatta, Galler András (Indián) rendezésében, aki többek között reklám- és promóciós filmeket, nemzetközi- sorozatokat, rövidfilmeket  és zenei klipeket rendez.

A cél egy pörgős, bulis dokumentarista rövidfilm-werkfilm elkészítése volt.

A film a Jägermeister blogján és közösségi oldalain! 

Itt nézelődj!

WEBOLDAL: www.jagermeister.hu

BLOG: www.jagerbar.hu

FACEBOOK: www.facebook.com/jagermeister.hu

Filmes csapat: www.lostikipictures.com

Szólj hozzá

bulvár Nacsa Olivér Harsányi Levente Ganxsta Zolee