2015. jan 29.

Hétfőn startol a Magyarul Balóval

írta: budapest24
Hétfőn startol a Magyarul Balóval

Február 2-án indul az RTL Magyarország napi közéleti háttérműsora, a Magyarul Balóval. A műsorvezető 3 év után tér vissza a képernyőre, az új műsorról a 8:08 - Minden reggelben mesélt.

_balo-gyorgy.jpg

"Vannak a klasszikus értelemben vett újságírói kérdések: ki, mit, mikor, hol, hogyan és miért? Azt gondolom, a híradókból meg lehet tudni, hogy ki, mit, mikor és azt is, hogy hol, arról talán kevesebbet, hogy hogyan és miért? Inkább erről lesz szó ebben a műsorban" – mondta az interjú-műsorról Baló, aki a tőle megszokott stílusban és felkészültséggel dolgozza majd fel napjaink legfontosabb politikai, közéleti eseményeit és fejleményeit, majd szakértők segítségével világítja meg egy-egy hír hátterét, összefüggéseit. "Az aktualitásokról fogunk beszélni, de nem feltétlenül a napi aktualitásokról. Két fajta aktualitás van, az egyik napi, a másik olyan, ami a levegőben van, beszélünk róla, de naphoz nehezebben köthető. Ez az az aktualitás, amiről sokkal kevesebb szó esik ma Magyarországon."

balo-blikk.jpg
Baló György, arról is mesélt, mi motiválja őt elsősorban mostani munkájával kapcsolatban. "Meg kell próbálni hozzájárulni ahhoz, hogy a nézők, akik megtisztelik ezt a műsort a figyelmükkel, azok többet tudjanak meg saját magukról, az országról. Informáltabb, tájékozottabb választópolgárok legyenek."

A február 2-án Magyarul Baló Györggyel címmel induló műsor 21:30-tól lesz látható az RTLII-n, majd a műsor ismétlését aznap megnézhetik az RTL Klub nézői is, 23:30 körül.

Szólj hozzá

tv RTL Klub Baló György tv/rádió