2015. feb 04.

Dizájn helyett a kényelemre szavaz a Swing sztárja

írta: budapest24
Dizájn helyett a kényelemre szavaz a Swing sztárja

Pimaszul fiatal tehetségek tarolhatnak a Women of the Year mezőnyében

Épphogy áthaladtak a második ikszen, máris irigylésre méltó eredményeket könyvelhetnek el: Gyarmati Panka a snowboardozás hazai csillaga, Illés Fanni az egyik legkiemelkedőbb paralimpikonunk, míg Törőcsik Franciska a színészvilág feltörekvő tehetsége. Kérdés, hogy az olvasók Glamour díjjal is jutalmazzák-e a legújabb talentumokat.

gyarmati_panka_2.jpg

 A GLAMOUR Women of the Year idei jelöltjeinek névsora olyan kivételes fiatalokat is tartogat, mint Törőcsik Franciska, Hien vagy éppen Gyarmati Panka. A hódeszkák királynője, a 22 éves Panka igazi adrenalinfüggő, a sport kitölti minden percét, azonban benne is igazi nő lakozik: imádja az ingeket, és mindig vele vannak kedvenc kiegészítői is. A snowboard iránti szerelme 12 éves korában kapott lángra, azóta pedig junior világbajnoki és felnőtt Európa-bajnoki címmel is büszkélkedhet. 

 „A snowboard hazánkban nem túl populáris sport, örülök, hogy mégis felfigyeltek rá az emberek. Emellett pedig örömmel tölt el, hogy most igazi nőként jelenhetek meg, mivel a hét nagy részében edzőcuccban vagyok. A hétköznapokban igyekszem csajosabban öltözni: rendszeresen viselem Visy Dóri magyar ékszerész karkötőit, illetve egy hópelyhes és egy snowboardos nyakláncot. Ha kedvenc ruhadarabot kellene választanom, akkor biztosan az ing lenne, imádom!” – mondta az extrém sportok hazai kiválósága, aki nemrégiben az eddigi legjobb eredménnyel zárta a kreischenbergi világbajnokságot.

gyarmati_panka_3.jpg

 A sportolónők között idén Jakabos Zsuzsa és Hosszú Katinka mellett Illés Fanni úszónőnk is esélyt kapott a győzelemre. A fiatal paralimpikon már 2008-ban nyolcadik helyezést ért el a pekingi olimpián, azóta túl van egy újabb ötkarikás megmérettetésen, ráadásul kétszeres Európa-bajnoki bronzéremmel is büszkélkedhet. Csak hab a tortán, hogy a tehetséges és kitartó lány kivételesen szép is: tavaly megnyerte a Miss Colors International kerekesszékes szépségversenyt.

 „Megtisztelő, hogy olyan sportolónők mellett szerepel a nevem, akikre magam is felnézek.” – lelkesedett Fanni, aki azt is elárulta, hogy a legsármosabb kategóriában legszívesebben párját díjazná, ha pedig divat, akkor az aktuális trend nála a döntő: „Alkalomfüggő, hogy mit viselek, de alapvetően követem az újdonságokat, a hétköznapokban azonban inkább a lazább ruhákat részesítem előnyben. Az egyszerű, letisztult és nőies darabokat szeretem a legjobban, de úszóként a sportos stílus is közel áll hozzám.”

illes_fanni_1.jpg

A Swing Angélája már hétéves kora óta kacsingat a színészi pálya felé. Mindössze tizennyolc éves volt, amikor bekerült a Színház- és Filmművészeti Egyetemre. Már hallgatóként több rövidfilmben és színpadi darabban láthattuk, később pedig a mozivásznon is bemutatkozott. Egykor még rasztahajra vágyott, manapság pedig a kényelem nála a kulcsszó, ha öltözködésről van szó, kedvenc darabja pedig már közel tíz éves.

 „Az én lázadó korszakom abból állt, hogy hosszúujjú pólóra rövidet, a nadrágra szoknyát húztam, imádtam a hatalmas fülbevalókat, egyszer pedig majdnem rasztahajam lett. Manapság nem szeretek túl kihívóan öltözködni, de igyekszem a nőiességet szem előtt tartani. Az egyik legfontosabb számomra, hogy kényelmes legyen a ruhám, nincs az a dizájn, amiért ezt beáldoznám.  A kedvenc ruhadarabom egy fehér alapon szilvamintás átmeneti kabát. Már kb. tíz éve megvan, és remélem, még megér pár tavaszt.” – mesélte Franciska, akit hamarosan a Hamletben láthat a székesfehérvári közönség.

torocsik_franciska.jpg

 Voksolj Te is Törőcsik Franciskára, Gyarmati Pankára, Illés Fannira, valamint a GLAMOUR Women of the Year 2015 többi jelöltjére március 2-ig, a www.glamouronline.hu oldalon.

 

Szólj hozzá

bulvár Törőcsik Franciska Hien Glamour Women of the Year!