2015. már 03.

Mujahid Zoli: „Az igaz barátokra mindig lehet számítani”

írta: budapest24
Mujahid Zoli: „Az igaz barátokra mindig lehet számítani”

VIVA PUSH felfedezettből lett Chart Show győztes Rendes Pénz

Mujahid Zoli a VIVA PUSH legújabb felfedezettje. A szeptember óta látható műsor havi rendszerességgel mutatja be a magyar zenei élet legkiválóbb előadóit, márciusban Mujahid Zolinak és a Beside You című dalnak jutott ez a megtiszteltetés. Zoli a Marsalkó Dávid és Felcser Máté alkotta Rendes Pénzt váltotta, akik Chart Show győztesként vehették át a zenecsatornától az Arany Triangulumot. Ezzel a Wellhello és a StadiumX után a Rendes Pénz a harmadik olyan formáció, amely VIVA PUSH felfedezettként a Chart Show győzelemig jutott. 

 

Izgalmas hét áll Marsalkó Dávid, vagyis Halott Pénz, és a Punnany Massifos Felcser Máté, alias Rendbenman mögött. A pécsi cimborák Rendes Pénz elnevezésű formációja a VIVA Chart Show 9. hetében első helyen végzett ABBA című slágerükkel, ezzel olyan szupersztárokat utasított maga mögé, mint David Guetta vagy éppen Meghan Trainor. A PUSH felfedezettből lett Chart Show győztes srácok között mindig is nagy volt az összhang, hiszen nem elég, hogy egymástól két utcányira nőttek fel, de a zenével kapcsolatos elképzeléseik is nagyon hasonlóak.   

mujahid_zoli_vivapush.jpg

Nagyon örülünk és meglepődtünk mindketten, hiszen az ABBA egy baráti próbálkozásnak indult, és abszolút tét nélkül született. Nagyon inspiráló Mátéval dolgozni, így mindenképpen lesz folytatás, de még kérdéses, hogy mikor. Mindesetre már körvonalazódik pár dolog, minden számunkat más stílusban szeretnénk elkészíteni, hogy a legkülönbözőbb műfajokban próbálhassuk ki magunkat. A Halott Pénz turné nagyon jól indul, hamarosan pedig érkezik a legújabb dalunk és klipünk is” – árulta el Marsalkó Dávid. 

rendes_penz_aranytriangulum.jpg

Mujahid Zoli is nagy reményekkel kezdi a tavaszt, hiszen a sikert-sikerre halmozó énekes márciusban a VIVA PUSH legújabb felkaroltja lett. „Nagyon boldog vagyok, hogy én lettem a márciusi VIVA PUSH felfedezett. Beside you című slágeremet egy beteg barátnőm ihlette, akinek próbálok segíteni, minden erőmmel. A dal arról szól, hogy az ember akkor sem marad egyedül, ha rossz dolgok történnek vele, hiszen a családra és az igazi barátokra mindig lehet számítani. Így a téma ellenére ez egy pozitív töltetű szám, az üzenete, hogy ha az élet küzdelmes is, mindig lesz valaki, aki segít a harcokban.” - mondta Zoli, aki a videóklip különleges koncepciójáról is mesélt.

„Olyan képi világot álmodtam meg a dalhoz, ami harmonizál ezzel az üzenettel. Így született meg a Beside you ’image klip’-je, amelyhez a jeleneteket testre rögzíthető kamera, bodycam segítségével vettük fel. Így a videó sokkal jobban tükrözi a dal zaklatott világát, mintha a hagyományos módszerrel forgattuk volna le. A klip fáklyás jelenetei a színpadon is nagyon jól mutatnak, rendkívül látványosak.” – árulta el Mujahid Zoli, aki azt is hozzátette, Diaz közreműködésével már dolgoznak az új dalokon, sőt a klubkoncertek szervezése is folyamatban van.

Szólj hozzá

zene tv bulvár Halott Pénz Diaz VivaTv tv/rádió Mujahid Zoltán