2015. már 21.

A mirigyek egészségesebbek, mint a magyar átlag

írta: budapest24
A mirigyek egészségesebbek, mint a magyar átlag

Kivizsgálták az Irigy Hónaljmirigy tagjait

Remek egészségi állapotnak örvendenek az Irigy Hónaljmirigy tagjai. A zenekar a napokban teljes kivizsgáláson járt, ahol kiderült, pánikra semmi ok, a fiúk értékei a magyar átlag felett vannak. A mirigyek még sok-sok évig szórakoztathatják majd rajongóikat. 

Vannak dolgok, amelyekkel még az Irigy Hónaljmirigy sem viccel, ilyen például az egészség. A csapat tagjai elhatározták, hogy a 25 éves nagykoncertjük előtt alaposan kivizsgáltatják magukat. A budai Róbert Rendelőben a mirigyek úgynevezett menedzserszűrésen vettek részt. Vérvizsgálaton, terheléses kardiológiai vizsgálaton, ultrahangon, röntgenen, fül, orr, gégészeti és fogászati szűrésen valamint csontsűrűség mérésen estek át.  

gyozo_szemvizsgalat.jpg

„Kicsit aggódtam, hogy kiderül: túl egészségesek vagyunk – tréfálkozott Sipos Peti. - Azt gondolom, hogy a mi életmódunk mellett, néha muszáj egy kicsit megállni és odafigyeli az egészségünkre. Úgy döntöttünk, hogy a 25 éves szülinapi nagykoncertünk előtt kivizsgáltatjuk magunkat, hiszen sosem lehet tudni, jobb félni, mint megijedni. Szerencsére úgy tűnik, mindannyian megmaradunk, és lenyomjuk a következő 25 évet is” – mondta el az énekes, akitől a zenekar dobosa vette át a szót.  

„Korábban kiderült, hogy van egy enyhefokú halláskárosodásom, így most a fül, orr, gégészeti vizsgálat eredményét vártam a legjobban. Szerencsére az állapotom nem romlott, ez igazán megnyugtató hír volt a számomra” – magyarázta Kabai Laci.

A zenekar billentyűse elégedett a vizsgálat eredményeivel, ennek ellenére azt tervezi, a jövőben még jobban odafigyel az egészségére. 

tomi_szemvizsgalat.jpg

„Ahhoz képest, amilyen életet élek teljesen jók az értékeim, meg vagyok elégedve magammal. A laboreredményeket még nem kaptuk meg, de a gamma-GT értékem valószínűleg magas lesz, mert előző este volt egy kis italozás. A viccet félretéve azt tervezem, hogy a jövőben egy kicsit azért változtatok az életmódomon, igyekszem majd többet mozogni, és visszafogom a dohányzást. Azt nem ígérem, hogy le tudok szokni, de mindenképpen kevesebbet fogok cigizni” – tette hozzá Uszló Laci. 

uszi_kardiologia.jpg

Szólj hozzá

bulvár Irigy Hónaljmirigy