2015. már 30.

Tiga az Akváriumban

írta: AkosDmhd
Tiga az Akváriumban

Április 4-én érkezik a belváros szívébe, az Akvárium Klubba Tiga, de aznap a hazai szcéna legmenőbbjei is fellépnek: itt lesz Karanyi, Beta, és Seress is.

tiga_foto.JPG

A világhírű kanadai DJ-t és producert aligha kell bemutatni a hazai közönségnek, hiszen mindenki tudja milyen egy Tiga-szettre átbulizott éjszaka – nem is beszélve az olyan legendás számairól, mint a Sunglasses at Night, a Plush, a Let's Go Dancing, vagy a Move My Body. A nagyhírű Turbo Recordings alapítója, akit nem mellesleg az észak-amerikai klubkultúra egyik reformátoraként tart számon a zenetörténet, többször járt már hazánkban, így az évek során masszív rajongótábort épített ki Magyarországon. Hova tovább, családjának fele magyar, így aligha lehet kétség afelől, hogy mit szeret a hazai közönség.

Tiga-val együtt pedig a hazai elektronika legautentikusabb és legmenőbb karakterei lépnek majd a színpadra. A lineup ugyanis Karanyival, Betával és az NVC-s Seressel válik majd teljessé.

Április 4-én tehát Tiga az Akváriumban, így ezt a napot mindenképp érdemes piros filccel bekarikázni a naptárban.

Bár az Early Bird jegyeket már elkapkodták, de még az 1. elővételes körben 3500 forintért lehet jegyeket venni. Ezután 3900 Ft lesz a jegy. A VIP jegy pedig 6000 Ft-ba kerül.

Szólj hozzá