2015. ápr 01.

A Lenovo vezérigazgatója, Yang Yuanqing támogatja a rák elleni küzdelmet Kínában

írta: budapest24
A Lenovo vezérigazgatója, Yang Yuanqing támogatja a rák elleni küzdelmet Kínában

A Lenovo (HK: 992) (ADR: LNVGY) bejelentette, hogy a vállalat elnöke és vezérigazgatója, Yang Yuanqing csatlakozik a CEO Roundtable on Cancer nevű nemzetközi non-profit szervezethez, amelynek fő törekvése felhívni a figyelmet a rák megelőzésére és kutatására, hogy javítsa a betegek gyógyulási esélyét, valamint ösztönözze az egészségügyi kezdeményezéseket Kínában.

A CEO Roundtable on Cancer a CEO Cancer Gold Standard elnevezésű munkahelyi egészségügyi programjáról ismert, amelynek három fő célja van: kockázatcsökkentés, korai észlelés és minőségi ellátás. E célok elérése érdekében a program hat kulcsfontosságú területre összpontosít: megelőzés (amely magában foglalja a dohányzást, a táplálkozást, a fizikai aktivitást, az egészséges testsúlyt és a védőoltásokat), szűrés, klinikai vizsgálatok, minőségi ellátás, özvegyi támogatás, valamint egészségfejlesztés és -nevelés. Indulása óta a CEO Cancer Gold Standard programhoz közel 200 vezető globális vállalat csatlakozott. Ez az életet meghosszabbító és életminőséget javító kezdeményezés több mint 4,5 millió emberről gondoskodik.

154nctv0_vqz0.jpg

„Megtiszteltetés számomra, hogy csatlakozhatok ehhez a nagynevű szervezethez, és támogathatom a fontos ügyeket, mint alapító tag Kínában. – mondta Yuanqing Yang, a Lenovo elnöke és vezérigazgatója. Globális vállalatként az a célunk, hogy munkatársaink szerte a világon a legjobb minőségű munkahelyen dolgozhassanak. Meggyőződésem, hogy egy egészségesebb munkahely megteremtéséből minden munkavállalónknak, a családjuknak és a vállalatunknak egyaránt közvetlen előnye származik. A Lenovo büszke arra, hogy csatlakozik ehhez a törekvéshez, valamint, hogy támogatja a rák elleni küzdelmet.”

„Naponta több ezer embert diagnosztizálnak rákbetegséggel Kínában. Ugyanakkor a rákos halálesetek mintegy 60 százaléka megelőzhető lenne korai felismeréssel és prevenciós programokkal. – mondta Dr. Martin J. Murphy, a CEO Roundtable on Cancer vezérigazgatója. „Nagyra értékeljük Yuanqing Yang úr vezető szerepét a rák elleni harcunkban.”

További információért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: www.CancerGoldStandard.org.cn

A Lenovo-ról

A Lenovo (HKSE: 992) (ADR: LNVGY) egy 39 milliárd dollár értékű, a Fortune 500-as listán szereplő globális vállalat, az innovatív fogyasztói, kereskedelmi és vállalati technológiák vezető szállítója. Kiváló minőségű, megbízható termékeket és  szolgáltatásokat felvonultató portfóliójában megtalálhatók a PC-k (többek között a legendás Think és a több üzemmódú YOGA márkák), a munkaállomások, a szerverek, a tárolóeszközök, az okos TV-k, valamint a mobil termékek családja: okostelefonok, tabletek és app-ok. Csatlakozzon a Lenovo-hoz a LinkedInen, kövesse a Facebookon és a Twitteren (@Lenovo), vagy látogassa meg a www.lenovo.com honlapot.

Szólj hozzá

tudomány