2015. ápr 01.

Ha a legszebb nap rémálommá változik

írta: budapest24
Ha a legszebb nap rémálommá változik

Disney csatorna májusi bemutatók

Mint minden középsulis, így Monica (Laura Marano; Austin & Ally) is alig bírja kivárni az érettségi bált. De csak addig a pillanatig, míg felébredve azt veszi észre, hogy hajából az éjszaka folyamán madárfészek lett és a csodaszép báliruha reménytelenül tönkrement. Ha mindez mégsem lenne elég, az ajtóban felbukkan Liz rendőrnő (Leigh-Allyn Baker; Sok sikert, Charlie), aki Monica álombeli napját a feje tetejére fordítja.

A Hajmeresztő nap film bemutatója 05.17-én vasárnap 11:30-kor.

VARÁZSLATOS BANDA, SZÓ SZERINT

Ismerkedjetek meg az új bandával, a LoliRock-kal! Iris, Auriana és Talia tehetséges énekesnők, természetfeletti képességekkel is rendelkeznek, ezen kívül pedig hercegnők. Képességeiket az emberek javára szeretnék fordítani királyságukban.

A LoliRock című új sorozatot 05.11-től hétköznaponkénten 15:00-kor láthatjátok.

unnamed1.jpg

VIOLETTA – A MÁSODIK ÉVAD VÉGE

A Disney Csatorna egyik legnépszerűbb sorozatának második évadja a végéhez közelít. A pillanat, amelyre a „V-rajongók“ vártak, elérkezett! Összejön Violetta újra Leonnal? Megtudja Diego, ki az apja? Milyen lesz a finálé dala, sikerül Ludmilla és Diego cselszövése?

A Violetta sorozat bemutató részei, hétfőtől péntekig 05.01-ig minden hétköznap 18:00 órakor, amikor megtudhatjuk, hogy végződik minden.

unnamed2.jpg

KEDVENC SOROZATOK ÚJ ÉVADDAL

Májusban a Mako sziget és tengeri védelmezőinek rajongói új kalandoknak örülhetnek. Ugyanígy Kaze és Oliver kedvelői is, a fiúk újra szuperhősöket gyógyítanak majd és segítik őket a gonosz elleni harcban.

A H2O- egy vízcsepp elég című sorozat második évadja 05.24-től minden hétvégén 12:00 órakor. Szuperdokik pedig 05.31-én, vasárnap 9:30-kor.

AKCIÓK MÁJUSBAN

Májusban akciófilmekkel készülünk a fiúk és a lányok számára is minden hétvégén 16:00 órakor. És ha tetszett a Hős hatos című film,  májusban bekukkanthatsz a kulisszák mögé

Égenjárók| 05.02. Szo

Motocrossed| 05.03. Vas

Zenon, a (z)űrlány 1| 05.23. Szo

Zenon, a (z)űrlány 2| 05.24. Vas

A Merkuri űrprogram| 05.30 Szo

 

Szólj hozzá

program tv/rádió