2015. ápr 28.

Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az IHM tagjait

írta: budapest24
Jószolgálati nagykövetnek nevezték ki az IHM tagjait

A Kutyákkal az Életért Alapítvány mellett áll ki a zenekar

Különleges megtiszteltetés érte az Irigy Hónaljmirigy csapatát. A zenekar tagjait a Kutyákkal az Életért Alapítvány jószolgálati nagykövetnek nevezte ki. A fiúk örömmel fogadták a felkérést, így mostantól teljes mellszélességgel állnak a mentőkutyák mellett.

ihm.JPG

 

Különleges sajtótájékoztatón vettek részt a napokban az IHM tagjai. A csapat mind a nyolc tagját jószolgálati nagykövetének nevezte ki a Kutyákkal az Életért Alapítvány. Sipos Peti nagy örömmel fogadta el a KÉA felkérését.

ihm2.jpg

„A csapat 25 éves fennállása óta mindig igyekezett jó ügyek mellé állni. Amikor Orlik Zoltán a KÉA nagykövete felkeresett, hogy vállalnánk-e a jószolgálati felkérést, a srácokkal teljes egyetértésben mondtunk azonnal igent. A mentőkutyák fantasztikus munkát végeznek, legyen szó hazai vagy külföldi tragédiákról – bárki, bármikor számíthat rájuk. Azt gondolom, amit ők tesznek az példaértékű, így természetes számunkra, hogy amiben tudjuk, segítjük őket” – magyarázta a zenekar frontembere.

sipos_peti.JPG

Az eseményen a hazai mentőkutyás szervezetek példátlan összefogásról tettek tanúbizonyságot. Kilenc szervezet írt alá a KÉA kezdeményezésére szakmai együttműködési megállapodást. Különleges együttműködési megállapodást írt alá továbbá Szabó Gábor a KÉA elnöke valamint Dr. Gémesi György a Magyar Önkormányzatok Szövetségének elnöke.

 tomi_gyozo.jpg

Szólj hozzá