2015. máj 04.

Mi történik, ha punk zenészek szabadulnak a konyhába?

írta: budapest24
Mi történik, ha punk zenészek szabadulnak a konyhába?

Megérkeztek az MTV konyhapecérei

Kilyukad a gyomrod, de alig találsz valamit a hűtőben? Nem tudod, mihez kezdj a tegnapról megmaradt pizzaszeletekkel? Másnaposan téblábolsz a lakásban és képtelen vagy kimozdulni a boltba? Gond egy szál se, hiszen megérkeztek a Greenfield-tesók, hogy kisegítsenek a konyhában! Az MTV új főzőműsora minden fősulisnak és kolisnak megmutatja, mihez kezdjen a tűzhellyel és a fakanállal, ha anyu már nincs a közelben. A „Brothers Green - Konyhapecérek” május 4-én startol az MTV-n.
brothers_green_konyhapecerek.jpg

Fiatalos főzőműsor indul Mike és Josh Greenfielddel az MTV műsorán. A vagány kukták mindössze félóra alatt dobják össze a kollégiumi vacsorát és garantálják, hogy mindenki ráfügg majd az eleinte gasztro-rémálomnak tűnő ételcsodáikra. A bevállalós testvérpár kevés hozzávalóból üti össze a legextravagánsabb ételeket, különleges mogyoróvajjal turbózzák fel a pirítóst, lazán rácsapják a sültkolbászt a fánkra, lasagnét és fasírtot varázsolnak a kihűlt pizzaszeletekből és újra ehetővé teszik az előző napról maradt kajákat. Az olaj sercegése közben pedig a srácok punk zenekarukról mesélnek, és exkluzív zenés jelenetekkel szórakoztatják a nézőket. brothers_green_konyhapecerek_mtv.jpg

Mike és Josh Greenfield az egyetem elvégzése után Brooklynba költözött, ahol különleges vacsoraestekkel lepték meg barátaikat. A főzés iránti szenvedélyük azonban hamar túlnőtt albérletük konyháján és operatőr lakótársuk segítségével elkészítették első főzővideójukat, hogy őrült gasztronómiai ötleteiket mindenkivel megoszthassák. A felvétel óriási sikert aratott, így sorra kezdték felpakolni legújabb videóikat a netre. Az egyedülálló gasztronómiai kalandozásokra hamar rákaptak az egyetemisták és a főiskolások, a punk zenekarban játszó, főzésfüggő testvérpárra rövidesen felfigyelt az MTV is. A csatornán induló „Brothers Green - Konyhapecérek” című vadonatúj műsorukban nemcsak gyors reggeli- és vacsoraötletekkel készülnek, hanem arra is gondolnak, mivel lepd meg barátaidat, ha áthívod őket egy közös esti pörgésre.

  A videót itt nézheted meg!

Szólj hozzá