2015. máj 05.

30%-kal csökkenti natúr NESTLÉ FITNESS gabonapelyhének cukortartalmát a Nestlé

írta: budapest24
30%-kal csökkenti natúr NESTLÉ FITNESS gabonapelyhének cukortartalmát a Nestlé

Az új receptúrának köszönhetően egy adag (30 gramm) natúr NESTLÉ FITNESS gabonapehely mindössze 3,5 gramm cukrot tartalmaz.*

Az évek óta tartó receptúrafejlesztés fontos pillére volt, hogy a cukortartalmat úgy csökkentsék, hogy  közben megőrizzék a natúr NESTLÉ FITNESS gabonapehely fogyasztók által megszokott és kedvelt ízét.

"A kellemes ízvilágot úgy tudtuk biztosítani, hogy a pelyhekben lévő cukor egy részét teljes értékű gabonával és rizzsel helyettesítettük. A teljes értékű gabonák friss zöldséggel vagy gyümölccsel, tejjel, tejtermékkel a kiegyensúlyozott reggeli alapvető elemei" - emeli ki Kiss-Tóth Bernadett, a Nestlé dietetikusa. 
 
A megújult receptúrájú NESTLÉ FITNESS májustól kerül a magyarországi boltok polcaira. A gabonapehely egy adagja amellett, hogy teljes értékű gabonaforrás, még 5 féle hozzáadott vitamint és 2 féle ásványi anyagot is tartalmaz. Így 30g NESTLÉ FITNESS gabonapehely a felnőttek számára javasolt napi kalciumszükséglet 24 százalékát fedezi már tej hozzáadása nélkül is.
nestle-fitness-tudta-e-a-reggelirol-vajas-zsemle.jpg
 
 
*100 gramm natúr NESTLÉ FITNESS gabonapehely 11,8 gramm cukrot tartalmaz.
Szólj hozzá

Nestlé