2015. máj 05.

A Kaspersky Lab Budapestre hozta a Scuderia Ferrari pilótáját, Kimi Räikkönent

írta: budapest24
A Kaspersky Lab Budapestre hozta a Scuderia Ferrari pilótáját, Kimi Räikkönent

A Kaspersky Lab, mint a Scuderia Ferrari támogatója úgy döntött, hogy idén, első alkalommal Budapestre hozza a világhírű olasz istállót, hogy közösen vegyenek részt a látványos budapesti show-n, a Nagy Futamon.

foto.JPG

Négy év moszkvai, valamint két év sikeres jeruzsálemi futam után, a Scuderia Ferrari a Kaspersky Lab jóvoltából érkezett a magyar főváros, Budapest utcáira.

„Büszkék vagyunk arra, hogy harmadik alkalommal Budapestre látogathattunk az olasz istállóval, és bemutathattuk a csapatot a magyar motorsport rajongók számára. A Kaspersky Lab már évek óta partnere a Ferrarinak, amelynek keretében IT biztonsági megoldásokkal támogatjuk a csapatot a Formula-1 futamokon. Az együttműködésünk pedig folyamatosan fejlődik és bővül.” - mondta el Alexander Moiseev, a Kaspersky Lab Európáért felelős ügyvezető igazgatója.

Budapest történelmi központjában, a világszínvonalú Ferrari F10 volt a Nagy Futam egyik fő attrakciója, amelyet a Fomula-1 és a motorsport rajongók egyaránt megcsodálhattak az egész napos rendezvény során.

„Nagyon hálás vagyok a Scuderia Ferrarinak és a Kaspersky Lab-nek, hogy itt lehettem Budapesten. Azon kívül, hogy szuper időnk volt, úgy gondolom, hogy egy nagyszerű show-nak lehettünk mindannyian a részesei.” – mondta Kimi Räikkönen.

„Ahogy a Formula-1 is sokat változott az elmúlt 15 évben, úgy a versenyek során is sok folyamatot kizárólag már csak online végzünk, így tudom, hogy a Kaspersky Lab-bel kötött partnerségünk nagyon fontos a számunkra. Én személy szerint elsősorban csak sport híreket böngészek a neten, és próbálok minél kevesebbet jelen lenni az online közösségi oldalakon, bár tudom, hogy a biztonság nagyon fontos, és jó érzés tudni, hogy a csapattal jó kezekben vagyunk, a Kaspersky Lab-nek köszönhetően.” – folytatta előadását Kimi Räikkönen, a Kaspersky Lab és a Scuderia Ferrari közösen szervezett sajtótájékoztatóján

Az együttműködésről

A Kaspersky Lab először 2010-ben társult a Scuderia Ferrari csapatával, amely együttműködés azóta is töretlen. Az együttműködés keretén belül pedig 2012 óta a Kaspersky Lab logója megtalálható a Scuderia Ferrari autóján, valamint a versenyzők overálján és a csapat egyenruháján is.

images_3.jpg

A Kaspersky Lab-ről

Kaspersky Lab a világ legnagyobb magántulajdonban lévő végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata. A céget a világ négy legnagyobb végfelhasználói biztonsági megoldást gyártó vállalata közé választották*. Az elmúlt 17 évben a Kaspersky Lab az IT biztonság innovátorává nőtte ki magát, hatékony digitális biztonsági megoldásokat kínálva a felhasználóknak, kis- és középvállalatoknak valamint nagyvállalatoknak egyaránt. Az Egyesült Királyságban bejegyzett cég jelenleg csaknem 200 országban működik világszerte és több, mint 400 millió felhasználónak biztosít védelmet. További információ: http://www.kaspersky.com

*A vállalat a negyedik helyen végzett az IDC 2013-as végpontvédelmi megoldásokból származó bevételek alapján végzett felmérésében. A kutatást a„Worldwide Endpoint Security 2014-2018 Forecast és 2013 Vendor Shares” című IDC-tanulmányban tették közzé (IDC #250210, 2014 augusztus). A jelentés a szoftvergyártókat a végpontvédelmi megoldások értékesítéséből származó 2013-as bevételei alapján rangsorolta.

Szólj hozzá

Kaspersky Lab