2015. máj 25.

Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

írta: budapest24
Hódíts idén nyáron olívazöldben és marsalában!

Kelet- és Közép-Európa legnagyobb divatportálja már felkészült a nyári szezonra

Ezen a nyáron igazán sokféle stílus közül választhatunk, a közös bennük mégis az, hogy ebben az évben divatba jön a nőies nő!

 aerin_fotokredit_fashiondays_hu.jpg

Mind a fodrász szalonokban, mind a kifutókon lágy, romantikus vonalvezetéssel törekednek a természetes összhatásra, ahol a nő finom, érzékeny, néha már egészen kislányos, máskor pedig elegáns és rafináltan csábító. A 2015-ös női frizurákban éppen ezért a szélfútta, lágy esésű, gyakran fonott vagy loknis fazonok a legdivatosabbak. Az elmúlt években elterjedt ombre technikával elért napszítta hatást a hajszobrászok még természetesebbé varázsolják a francia sombre és a balayage ombre már-már művészi fodrász technikával.

 anataka_fotokredit_fashiondays_hu.jpg

A nőiruha-divatban pedig hódítanak a csipkés kiegészítők, a romantikus ékszerek, a hímzések, a puha anyagok, a fodrok, a rojtok, néhol a hasadások és a szexi áttetszőség.  Gyakori a kontrasztos hatás: a csipkét ilyenkor farmerrel, a metálosan csillogó szatént pedig vékony anyagokkal finomítják.

 

Miként valósítsd meg te is az idei trendeket a ruhatáradban? Jöjjön néhány ötlet, tipp és irányvonal, amelyek segítségével a fashiondays.hu ruhái között te is könnyen kiigazodsz!

 balmain_beachwear_fotokredit_fashiondays_hu.jpg

Hippi stílus. Romantikusan bohém, jellemzője a virágmintákkal, hímzésekkel tarkított, könnyed, játékos, álmodozó összhatás. Hordhatsz hozzá horgolt, fagyöngyből készült, bőr vagy éppen tollas kiegészítőket, szalmakalapokat, színes öveket.

 by_ti_mo_fotokredit_fashiondays_hu.JPG

Khaki minden mennyiségben! A militarytól a modern szafarin át az egzotikus mintákig most nagyon divatosak az olajzöld szín változatos kombinációi. Idén ne hanyagold el ezt a dzsungelekre, afrikai nyárra emlékeztető, csodálatosan vadregényes színt!

 

Farmer, fémek, rojtok. Idén is divat a farmer, semmiképp se hagyd ki! A kék nagyon menő minden kombinációjában és mintájával. Lehet akár bő és buggyos, a bokánál felhajtott, vagy szűk és helyenként szexisen szabdalt, a farmer most is szuper divatos!  Kombináld akár atlétaszabású trikóval vagy fém kiegészítőkkel, sőt, magas fényű fémes hatású ruhadarabokkal!

Elegancia, fülledt sejtetés. Ha a nyáresti vacsorákon is hódítani akarsz, nagyon jó választás lehet egy marsala színű ruha. Ez a barna és bordó közötti átmenet újra reneszánszát éli. Ha túl sötétnek találod ezt a tónust, vagy túl elegánsnak, válassz lágy pasztell árnyalatot, esetleg egy púder és cukorkaszínt. Kombináld csipkével, selyemmel, bársonnyal vagy tüllel, és garantált lesz a sikered!

 esprit_fotokredit_fashiondays_hu.jpg

Örök divat a matrózminta is! Játékos, vidám, igazi tengerparti viselet a matrózcsíkos nyári ruha, kék-fehér, esetleg piros kiegészítőkkel.

 met_jeans_fotokredit_fashiondays_hu_1.jpg

Na de mi a helyzet a fürdőruhákkal? Igazán hatalmas a kínálat idén fürdőruha fazonokból is. A háromszög melltartós bikini a 2015-ös nyáron is divat, mellette az  aszimmetrikus, illetve a fodros, libbenő egyrészesek is trendik. A mintás bikini szintén jó döntés, itt válaszd az arcodhoz, szemedhez illő színeket!

Fotókredit - fashiondays.hu

 

Szólj hozzá