2015. máj 26.

Gyomorba vágó őszinteség az RTLII-n

írta: budapest24
Gyomorba vágó őszinteség az RTLII-n

Magyarországon idáig ismeretlen műfajú műsorral jelentkezik június 8-tól minden hétköznap este az RTLII. A videónapló-sorozat, a Szelfi hat szereplője, Ada, Bérczesi Robi, Horváth Gréta, Karsai Kata, Puzsér Róbert és Völgyesi Gabi három hónapon keresztül kézi kamerával naplózta mindennapjait, a velük történő események mögött rejlő gondolatokat, érzéseket és benyomásokat.

szelfi_v2.jpg
Az RTLII új műsora dokumentarista stílusban készült, ötvözve a reality és a videoblogos formátum tulajdonságait.  A készülő produkcióban a legnagyobb hangsúlyt az őszinteség, a gondolati és érzelmi mélység, valamint a leplezetlen valóság kapja. A műsorban helyet kapó hat történet egymástól függetlenül építkezik, de egy pont közös mindegyikben: nincs előre kitalált forgatókönyv, nincs stáb vagy megtervezett jelenet. A szereplő saját filmjének rendezője és operatőre is egyben.

rtl2_logo.jpg

A Szelfi filmjeinek tartalmát az élet, az események sora határozza meg. Azonban ez a műsor több, mint hat szereplő története; generációs korrajzot ad napjainkról. A közösségi oldalakon megosztott hamis pózokkal és a színlelt boldogsággal ellentétben ez a műsor gyomorba vágó őszinteséggel mutatja meg a kendőzetlen valóságot, a magány és a párkapcsolat dilemmáit az élet különböző szakaszaiban.

 

Szólj hozzá

tv/rádió