2015. máj 26.

Rodeó bikával nézett farkasszemet Tóth Roland

írta: budapest24
Rodeó bikával nézett farkasszemet Tóth Roland

Cowboy kalap, lasszó, mit sem sejtő marhacsorda, lovak és három, mindenre elszánt híresség. Singh Viki, Tóth Roland és Sipos Tomi egy Amerikát idéző ranchre látogattak. A sztárok countrysra vették a figurát, és egy délutánra belekóstoltak a farmerek életébe, egy perc alatt felforgatva az addigi idillt.
vadnyugati_szkander.jpg

Maguk mögött hagyva a városi nyüzsgést, a Rising Star felfedezettje, Singh Viki, Tóth Roland a Jóban Rosszban sztárja, és az Irigy Hónaljmirigyes Sipos Tomi nemrégiben a pest közeli Hell on Hooves ranchre látogatott. A hírességek a birtokon lovak, bikák, tehenek, és terelőkutyák között tapasztalták meg az amerikai prérik hangulatát.

„Régebben laktam ehhez hasonló környezetben a Dunakanyarban, ezért otthonosan éreztem magam az itt töltött néhány óra alatt, mindig jó kiszabadulni egy kicsit a zajból” – kezdte Tóth Roland.

„Nálunk anno persze nem voltak rodeó bikák, és bevallom, most itt a közelükben már én sem voltam annyira bátor, így csak a kerítésen keresztül néztem farkasszemet a termetes jószágokkal” – árulta el a népszerű színész.
bika_vs_toth_roli.jpg

„Csatlakozom Rolandhoz, mert én meg a lovakkal vagyok úgy, ahogy Latabár is mondta: elől harap, hátul rúg, középen meg kényelmetlen” – vette át a szót Sipos Tomi. – „Kivételesen félretéve a viccet, nyolc éves koromban ültem utoljára lovon, de nagyon jó emlékeket idézett fel bennem a kis kiruccanás. Ez a világ egyébként is közel áll hozzám, imádom a western filmeket, ahol a főhősöknek még az ereiben is puskapor és tennessee-i whiskey folyik. Nagy vágyam, egy ilyen helyen megöregedni” – tette hozzá Tomi.

A fiúk mellett egy igazán belevaló hölgy, Singh Viki is szívesen vállalkozott a kalandra, aki a ranchre saját kutyájával érkezett. 
singh_viki_lazas_munkaban.jpg

„Aki ismer pontosan tudja, hogy a külsőm ellenére nem vagyok egy kifejezetten csajos lány. Nem esem kétségbe, ha koszos leszek, például most is örömmel pattantam be a traktorba, és hordtam a takarmányt. Ha nem énekelnék egészen biztos, hogy valamilyen formában állatokkal foglalkoznék” – lelkesedett Viki, aki azt is elárulta, hogy gyerekkorában néhány évig saját lova is volt, akit Maharaninak nevezett el.
elszabadult_az_orulet_a_ranchen.jpg

Ahogy a Jack Daniel’s csapata, úgy a sztárok is a mértékletes alkoholfogyasztás hívei.

Szólj hozzá

bulvár