2015. máj 27.

Epres Panni: „A pozitív megerősítésben hiszek”

írta: budapest24
Epres Panni: „A pozitív megerősítésben hiszek”

Epres Panni szupermodellként már meghódította a nemzetközi kifutókat és jelenleg családjának szenteli ideje nagy részét. A most is gyönyörű édesanya karrierjének egy emlékezetes történetét mesélte el, és azt is elárulta, hogy saját tapasztalatiból tanulva ő hogyan támogatja tanácsadóként a Miss Balaton by Cosmopolitan versenyzőit.
eva_eszti_panni_selfie_1.jpg

Epres Panni legendás karriert futott be, a legnívósabb márkákat képviselte számos ország kifutóján. A castingok és divatbemutatók világa sokak számára csábító, azonban gyakran kemény és kíméletlen kritikákkal kell szembenézniük a gyönyörű modelleknek is.

Sajnos én is kerültem már kellemetlen szituációba, mikor egy fotózáson a fényképész többször is becsmérelt egy tapasztalt kolléga előtt. Mivel nagyon fiatal voltam még, rosszul érintett az eset, de megfelelő hozzáállással és támogatással hamar túltettem magam a történteken” – kezdte Panni.

A gyönyörű modell a mai napig látható még a kifutókon. A bemutatók mellett azonban szívesen adja át tapasztalatait az új generációnak, hogy felkészítse a lányokat a szakma kihívásaira.
eva_eszti_panni_a_nyeremenyautoval_1.jpg

„Nagyon fontos, hogy a kritikát milyen formában kapjuk. Én a pozitív megerősítésben hiszek, ezért is vagyok boldog, hogy trénerként élhetek ezzel, és támogathatom a lányokat. A Miss Balaton szépségverseny egyik legfőbb elve, hogy a jelentkezők érezzék, itt mindig figyelnek rájuk, és nem kell félniük, hogy kellemetlen helyzetbe kerülnek. Tanácsadók, segítők állnak mellettük minden castingon, így a versenyzők a legjobbat hozhatják ki magukból. A kemény munka mellett a kellemes körülmények és a családias légkör is segíti a felkészülést. Igyekszem a legjobb tudásom szerint támogatni a lányokat abban, hogy megalapozhassák akár nemzetközi karrierjüket, és elindulhassanak az úton, amiről álmodtak” – mondta el Panni.

Epres Panni mellett a VIVA műsorvezetője, Iszak Eszti, valamint a verseny koordinátora, Horváth Éva is segíti a lányokat a Miss Balaton by Cosmopolitan szépségversenyén, amire még június 6-ig lehet jelentkezni a www.missbalaton.hu oldalon.

Szólj hozzá

bulvár divat Miss Balaton