2015. máj 29.

Lovász József Domi a Konyhafőnök győztese

írta: budapest24
Lovász József Domi a Konyhafőnök győztese

Hosszú heteken át küzdöttek a versenyzők az RTL Klub főzőshowjában, végül ketten, Farkas Mózes és Lovász József Domi jutott a Konyhafőnök végső, pénteki fináléjába. Kiélezett küzdelem után Domi lett a győztes.

kepatmeretezes_hu_img_5307.jpg
A finalistáknak egy háromfogásos menüsor - előétel, főétel, desszert - elkészítése volt a feladatuk, amihez segítséget is kaptak az első évad döntőseinek személyében. A tízmillió forint, az állás Magyarország egyik legjobb éttermében és a trófea végül Domié lett.

kepatmeretezes_hu_img_5256.jpg
“Amikor kimondták a nevemet, az jutott eszembe, hogy minden dolog, amit én képviselek és képviseltem a versenyben célt ért. Életem legnagyobb élménye a Konyhafőnök, emlékezetes volt minden pillanat, feladat és ételkészítés” - mondta Domi a győzelem kapcsán.
kepatmeretezes_hu_img_5024.jpg
Bár Mózesnek a második helyet sikerült megszereznie, a mindössze tizenkilenc éves versenyző örömmel gondol vissza a fináléra. “Büszke vagyok rá, hogy idáig eljutottam. Az, hogy a második helyen végeztem, hatalmas dolog. Nincs bennem szomorúság. Rengeteg tervem és célom van még” - mondta Mózes.

kepatmeretezes_hu_img_5000.jpg

Szólj hozzá

Konyhafőnök