2015. júl 01.

Csobot Adél újra képernyőn

írta: budapest24
Csobot Adél újra képernyőn

Az énekesnő videóblogban mutatja meg világát

Igazán csajos, hasznos, néhol vicces és időnként esetlen – ilyen lesz az Adél világa, Csobot Adél videóblogja az Origo csatornáin. A néhány perces, sminkeléssel, divattal, egészséges életmóddal és lakásdekorálással kapcsolatos praktikákat a LifeNetwork TV tűzi műsorra, de július 1-jétől elérhető lesz a Life.hu portálon is.

adel_vilaga.jpg

 

Csobot Adél világéletében tipikus nő volt: gyerekként felvette anyukája ruháit és cipőit, kisminkelte magát, így pózolt, énekelt a tükör előtt. Meglehet, tett egy kis kitérőt Tankcsapda-imádó korszakában, amikor a jó rockhoz méltó feketét favorizálta, idővel azonban kialakította saját stílusát, azaz újra hűséget fogadott a szoknyák, kiegészítők és magas sarkúk világának. Új, saját szerkesztésű videóiban azokat a tippeket mutatja be, amelyeket ő maga is hasznosnak talál és alkalmaz az életében, így enged bepillantást abba, milyen is Adél világa.

„Szeretek csaj lenni, és ezzel a kérdéssel foglalkozni. Szeretem a nőiesség jegyében élni a mindennapjaimat és még jobb, ha eközben másoknak is tudok segíteni. Nagyon boldog és izgatott lettem a lehetőségtől, de tudom, hogy ez a feladat nagy felelősséggel jár és be kell vallanom, sokkal komplexebb, mint azt eleinte gondoltam. Igyekszem hasznos praktikákat, ötletetket adni, de bízom benne, hogy mosolyt is tudok csalni az emberek arcára” – árulta el Adél.

csobot_adel_2.jpg

„Végre megtudhatjuk, ki is valójában Csobot Adél! Azt várjuk tőle, hogy teljes mértékben engedjen betekintést a mindennapjaiba, gondolataiba – és tegye ezt tippekkel fűszerezve, a saját meglátásaival és esetlenségével, hiszen ettől lesz egyedi ez a dolog, és bízunk benne, hogy a nézők is ezért fogják szeretni – mondta Pálmai L. Ákos, az Origo Zrt. tartalmainak főszerkesztője.

„Legyen szó egy rúzsfolt eltűntetéséről, ajándékválasztásról, vendégvárásról vagy ennél sokkal intimebb témákról, igyekszem minden kérdést érinteni – mondta az énekesnő, aki a környezetében élő emberekből inspirálódik, ha témákat kell választania. Az ötleteit pedig elsősorban barátnőivel, anyukájával, párjával és a menedzserével vitatja meg.  – Egy 21 éves lány vagyok, akinek még nagyon sokat kell tanulnia és fejlődnie. Amikor elvállaltam ezt a munkát, óhatatlanul is azon kezdem gondolkodni, hogy kinek adhatok én tanácsot ilyen fiatalon. Aztán örömmel jöttem rá, hogy vannak olyanok, akik kíváncsiak a véleményemre. Mindenkinek jól jön időnként egy kis segítség!”

csobot_adel_mikrofonnal.jpg

Persze a sztárszerzőség mellett Adél továbbra sem hanyagolja énekesi és színészi karrierjét. Viszont ezután a Rakonczai Viktor által szerzett dal, az Adél világa főcímzenéje is felcsendül majd az énekesnő koncertjein.

 csobot_adel_sminkecsettel.jpg

Szólj hozzá

Origo Csobot Adél Pálmai L. Ákos Life.hu Adél világa