2015. júl 02.

Vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII

írta: budapest24
Vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII

Ősszel egy vadonatúj zenei reality-vel jelentkezik az RTLII. A Partyzánokat a világon először Magyarországon láthatják a tévénézők, az RTL honlapján pedig bárki jelentkezhet szereplőnek, aki egy saját házi koncerten megmutatná játékostársainak és az egész országnak, hogy mekkora partyarc.

rtl2_logo_1.jpg

A Partyzánok egy török televíziós formátum, amely idáig csak papíron létezett, a világon először az RTL csapata viszi képernyőre. A műsor kreatív felelős szerkesztője, Schiwert-Takács László izgatottan mesélt az új kihívásról. „Ahhoz hasonlítanám a szituációt, mint amikor az ember egy olyan recept alapján főz, amit valaki már leírt, de soha nem készített el és nem kóstolt meg. Tudjuk a hozzávalókat, de az arányokat és a fűszerezést nekünk kell kikísérleteznünk, végül gusztusosan tálalnunk.”

A Partyzánok online jelentkezése már elkezdődött a http://rtl.hu/partyzanokjelentkezes/ oldalon. A készítők olyan izgalmas figurákat keresnek, akik egy saját klubkoncert keretében versenyeznének játékostársaikkal. „Heti öt versenyző mutatkozik be és minden hétköznap egyvalaki látja majd vendégül a többieket” – folytatja a kreatív felelős szerkesztő. „Ebben a műsorban azonban nem vacsorával kedveskednek egymásnak a játékosok, hanem egy pezsgő, a saját stílusuknak megfelelő házi koncerttel várják a többieket. A koncert helyszíne lehet a saját nappalijuk, egy játszótér a lakótelep mellett vagy éppen kedvenc sarki bárjuk. Egy a fontos, hogy bizonyítsák egy ország előtt, ők a hét igazi partyarcai.”

partyzanok_final.jpg

Szólj hozzá

tv program tv/rádió RTlII