2015. júl 04.

Mostantól egyszerűen Groupama Biztosító

írta: budapest24
Mostantól egyszerűen Groupama Biztosító

A magyar biztosítási piac egyik legjelentősebb szereplője mostantól egyszerűsíti nevét, valamint új székhelyen vonja össze működési egységeit. A külső megújulás mellett a Groupama Biztosító belülről is megújul, és azon dolgozik, hogy magas színvonalú szolgáltatásaival ügyfelei bizalmát nap mint nap kiérdemelje, aminek az érdekében a biztosítótársaságnál folyamatos fejlesztések várhatóak.

18661649_44d35ce130c34fa07605bc394e2d7a32_l.jpg

 

Kívül-belül megújul a biztosító

Hat éve, 2009. áprilisában mutatkozott be a Groupama Garancia Biztosító, mely az akkori Groupama Biztosító és az OTP Garancia Biztosító fúziójával jött létre. A biztosítótársaság most ügyfeleinek még jobb kiszolgálása érdekében kívül-belül megújul. A megújulás egyik legfontosabb elemeként a társaság mától új, egyszerűbb néven működik tovább. A Groupama Garancia Biztosító neve 2015. július 1-jétől egyszerűen Groupama Biztosító.

Nevének egyszerűsítésével egyidőben, a hatékonyságnövelés és a költségracionalizálás érdekében a biztosítótársaság új székhelyen vonja össze működési egységeit. (A Groupama Biztosító új székhelyének címe: 1146 Budapest, Erzsébet királyné útja 1/C)

groupama_logo.jpg

A Groupama Biztosító frissíti megjelenését is. Új logója mellett, új szlogennel, frissített arculattal és  lendületesebb vizuális megjelenéssel találkozhatnak az ügyfelek.

Bizalomból biztonság

A 100 éves múlttal és szakmai tapasztalattal rendelkező Groupama Csoport felismerve az ügyfelek bizalmának fontosságát, tevevékenységének, küldetésének fókuszába a bizalom megteremtését állította az elmúlt évben. A Csoport nemrégiben fogalmazta meg azt a célkitűzését, miszerint bizalomteremtő biztosítóvá kíván válni, szem előtt tartva azt is, hogy a bizalom egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy azt ki kell érdemelni. Ebben a törekvésében magyarországi leányvállalata, a Groupama Biztosító is aktív szerepet kíván vállalni.

letoltes_10.jpg

„A Groupama Biztosító ezért nemcsak kívülről, de belülről is megújul. Biztosítótársaságunk minden erőfeszítése arra irányul, hogy magasabb színvonalú, testreszabottabb szolgáltatásokat nyújthassunk közel 1,3 millió ügyfelünknek. Az ügyfelek jobb kiszolgálását teszik majd lehetővé a közeljövőben bevezetendő fejlesztéseink is, melyek egyszerűbb, gyorsabb ügyintézést tesznek majd lehetővé” – emelte ki Yann Ménétrier, a Groupama Biztosító vezérigazgatója.

A Groupama Biztosító vallja, hogy a mai világban a bizalom az egyik legfontosabb érték, és a pénzügyi, biztosítási szektorban a bizalomnak méginkább kitüntetett szerepe van. Ahhoz, hogy a biztosítótársaság elnyerje és megtartsa ügyfelei bizalmát, olyan kritériumoknak kell megfelelnie, mint elérhetőség, megbízhatóság,  szakértelem.

A Groupama Biztosító számára a  legnagyobb érték az ügyfelei bizalma, ezért mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfelei bizalmát nap, mint nap meghálálja és viszonozza, mert így lesz a Bizalomból biztonság – melyet a társaság új szlogenje is szimbolizál.

images_10.jpg

A szerződések változatlan formában élnek tovább

A társaság nevének és székhelyének változása miatt az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincs, a Groupama Garancia Biztosítóval kötött  biztosítási szerződések változatlan formában élnek tovább. A Groupama Biztosító folyamatosan tájékoztatja ügyfeleit a változásokról. Az ügyféltájékoztató levelek kiküldése ütemezetten zajlik.

 

Szólj hozzá

életmód