2015. júl 05.

Rajosan érzi jól magát a VIVA legújabb kedvence

írta: budapest24
Rajosan érzi jól magát a VIVA legújabb kedvence

A Bulibáró a VIVA PUSH júliusi felfedezettje

Az idei nyár abszolút slágereként emlegetik a Bulibáró című mulatós-dance nótát, ami a VIVA PUSH júliusi felfedezettje. A fiatalok kedvenc zenecsatornája minden hónapban kiválaszt egy előadót, zenekart vagy formációt, akit az adott hónapban népszerűsít. Júliusban a VIVA PUSH kiemeltje Kis Grófo és Pixa közös slágere, a Bulibáró.
pixa_grofo_vivapush.jpg

Kis Grófo neve elsősorban a mulatós zene kedvelőinek mondhat sokat, ám azok is biztosan hallották már a dalait, akik nem feltétlenül ennek a stílusnak az ismerői. A klipjeivel több tízmilliós nézettséggel büszkélkedhető fiatal énekest az utóbbi hónapokban rengetegen megkeresték együttműködést remélve, ám eddig egyedül a hip-hop, dance és egyéb műfajokban is jeleskedő Pixa felkérésére mondott igent, aki olyan neves előadókkal dolgozott már együtt, mint Fluor Tomi, SP, a Punnany Massif, a Hősök és a BarbárFivérek.


pixa_grofo_vivapush_2.jpg

„Kedvelem Pixa munkáit és örömmel fogadtam el a felkérését. A Bulibáró zenei világa modern, ugyanakkor mulatós elemeket is tartalmaz. A ’mulatási’ szerintem az idei nyár szlogenje lesz” – vetítette előre Kis Grófo, aki nem gondolta volna, hogy ilyen rövid idő alatt ennyire sikeres lesz a nóta: a legnépszerűbb videómegosztón három hét alatt több mint kétmilliószor nézték meg a klipet, amelyben a rendező Miki357-nek köszönhetően még egy kecske is feltűnik.

 pixa_grofo_vivapush_3.jpg

„A Bulibáró projekt producere, Vermes Orsolya  aki egy nagyon jó barátom és mindenesem egy személyben  klipeket és filmet is készített már Miki357-tel, és már az elején biztos volt benne, hogy azt a képi világot, amit elképzeltünk a videóhoz, Miki tudja a legjobban megvalósítani. Általa kerültek a stábba olyan nevek, mint Becsey Kristóf operatőr, vagy Nemes-Jeles Veronika gyártásvezető, akik zseniális munkát végeztek” – mondta el Pixa, aki mostanában DJ-ként járja az országot. A Bulibárót ő írta és hangszerelte, a szöveget szerzőtársa, Kovács “Smith” Norbert jegyzi.

https://www.facebook.com/VIVATV/videos/vb.271842214710/10153483847014711/

Júliusi VIVA Push előadónk Pixa és Kis Grófo - Interjú és klip!

Posted by VIVA on Wednesday, July 1, 2015

A Mizu szülőatyja évekig zenei producerként tevékenykedett Fluor és SP albumain, de a magyar rapszcéna szinte minden kiemelkedő előadójával dolgozott már együtt. Legutóbb Los Angelesben forgatott a Snoop Dogg featuringhez videoklipet, ami itthon hamarosan debütál.

Kis Grófonak eközben nemrég jelent meg a ’Vedd fel az öltönyöd’ című videója, amely animációs technikával készült. Az énekes első lemeze szeptemberben lát napvilágot, de addig sem unatkozik. „Több ötlet a fiókban hever még és a naptáram is tele van felkérésekkel” – árulta el a kétgyermekes apuka, aki családjáról is mesélt. „12 éves korom óta édesapám mellett énekelek, Ő tanított meg a szakma fortélyaira, nagyon sokat köszönhetek neki. Most is mellettem áll és mindenben számíthatok rá, nagyon büszke a sikereimre. Saját gyermekeim is muzikálisak, a nagyobb, Cino Grófo már most is szívesen énekli a dalaimat, ha zenészként szeretne boldogulni, segítem majd. De még csak három éves, egyelőre nem foglalkozunk ilyen kérdésekkel” – mondta mosolyogva Kis Grófo, aki ősszel újabb nagy dobásra készül.

 pixa_grofo_vivapush_4.jpg

A VIVA PUSH óriási lökést adhat a feltörekvő előadóknak - 2015 júliusában a csatorna ezúttal Pixára, Kis Grófora és a Bulibáróra helyezi a hangsúlyt.

 

Szólj hozzá

tv program tv/rádió