2015. júl 06.

Electro Deluxe az Alba Regia Feszten

írta: budapest24
Electro Deluxe az Alba Regia Feszten

A világ egyik legsikeresebb soul-funk csapata, az Electro Deluxe is fellép az idei Alba Regia Feszten. Székesfehérvár város támogatásának köszönhetően idén a fesztivál főattrakciója a francia származású csapat augusztus 3-án Székesfehérvár egyik legszebb pontján, a történelmi belvárosban a Hotel Magyar Király előtti téren varázsolja el a nagyérdeműt egy ingyenes koncerttel.
electro_deluxe_credit_photo_roch_armando_2_1.jpg

Székesfehérvár ismét a zenei élet központja lesz augusztus 3. és 5. között. Három napon keresztül, három helyszínen a világsztár Electro Deluxe mellett még az alabamai Eric Essix's Move Trio és a hazai zenei élet legjobbjai, a Hot Jazz Band, a Pribojszki Mátyás Band, a Balázs Elemér Group valamint a jazz, soul, funk nagyjai pezsdítik fel a királyok városát. A város jóvoltából a fesztivál összes koncertje belépő díj nélkül látogatható.

Az Electro Deluxe mintegy húsz éve koncertezik világszerte, és sorra szerepelnek a legrangosabb jazz fesztiválokon. 2001 óta az elektro-jazz úttörői, mára komplexebb muzsika jellemzi őket: zenéjük energetikus egyvelege a dirty soul és funk-nak. Legutóbbi albumuk (Home) is a francia jazz chartok élére került, amellett is, hogy dalaikat angolul adják elő. A csapat kivételes zenei tehetségek gyűjtőhelye, akik fő inspirációjukat a Motown ’tudomány’ hirdetőitől a „Funk Brothers”-ből merítik. Legutóbbi lemezük stúdiófelvételein, az Universal & Motown kiadó zenészei, többek között Ben Oncle Soul és C2C is közreműködtek. Augusztus 3-án a jazz zene szerelmesei a Vodafone Sportcentrumban élvezhetik az Electro Deluxe egyedülálló hangzásvilágát!

Electro Deluxe koncert / Alba Regia Feszt.

  1. augusztus 3. 21:00 óra

NAGYSZÍNPAD Hotel Magyar Király előtti tér;

A koncert ingyenes!

Alba Regia Feszt

  1. augusztus 3-5., Székesfehérvár belváros

Helyszínek: István Király Múzeum kertje (Székesfehérvár, Fő utca 6.); NAGYSZÍNPAD Hotel Magyar Király előtti tér;

Zichy Liget

A rendezvény belépő díj nélkül látogatható!

www.albaregiafeszt.hu

Szólj hozzá

fesztivál program Alba Regia Feszt