2015. júl 06.

Kovács Tamás Péter a legszebb kisfiú

írta: budapest24
Kovács Tamás Péter a legszebb kisfiú

A 9 éves Kovács Tamás Péter egy januári orosz világverseny után nemrégiben Bulgáriában is mindenkit maga mögé utasított. Édesanyja menedzserként segíti a többi gyermeket.

vz0i9boc26quigu2chmrkjhfn2w1fhteiy2zurvdu2u.jpgNéhány napja ért haza Bulgáriából a 6 éves Budau Jázmin és a 9 éves Kovács Tamás Péter. Mindketten egy világszintű gyermekszépségversenyen indultak Magyarország képviseletében, és nagyon szép eredményekkel tértek haza.

Jázmin második udvarhölgy lett, Tamás pedig Super Grand Pize díjat kapott, amellyel gyakorlatilag maga mögé utasította az összes kisfiút. A srácnak nem ez az első ilyen szép eredménye: januárban Moszkvában a PRINCESS&PRINCE of the UNIVERSE nevű világversenyen lett a legszebb kisfiú.

f4gmugbeotq4pavj-3sdi5eea9ys6utqx_y1wu1au20.jpg"Tominak ez volt a második világversenye, és azért valljuk be, nem túl gyakori, hogy egymás után kétszer is legszebbnek válasszanak valakit. Persze komoly felkészülés áll mögöttünk, nagyon sokat dolgoztunk ezért. Az előválogató után ötven gyermek maradt versenyben, főleg európai országokból, de volt például indiai induló is" - mondta Kovács Benjáminné Lili, aki nem csak a kisfiú anyukája, hanem menedzsere is.

Lili anyukaként csöppent bele a gyermekszépségversenyek és modellversenyek világába, de korábban is foglalkozott már divattal, szervezéssel. Most pedig saját ügynökséget alapított.

nhpbzui6wty2vff2owp0pan82v--fk95u9zhupmuso8.jpg"Miközben a fiaink versenyeken indultak, láttam, hogy a szülők mit várnak el egy ilyen ügynökségtől, és ennek megfelelően építettem fel a Kids Model Management Agency Hungary-t. Rengeteg munka és kapcsolatépítés van mögötte, de egyre profibbak vagyunk, már több külföldi világversenyre is meghívást kaptunk, és egyre több fronton tudunk segíteni az érdeklődőknek" - folytatta a cégvezető, aki azoknak a gyermekeknek is szeretne segíteni, akik anyagi helyzetük miatt hátrányban szenvednek.

tvq8doyf32bwxmtaggtiwehqgp_ocxnyqo6twu1jiku.jpg"Sokszor egyenlőtlenek voltak a versenyek, a családok anyagi helyzete is befolyásoló tényező volt. Mi arra törekszünk, hogy az egyébként tényleg költséges versenyeztetések a lehető legkevésbé terheljék a szülők zsebét. A tehetséges gyermekeknek szponzort keresünk, mindent megteszünk a cél érdekében. Friss ügynökség vagyunk, de már képviselünk néhány gyermeket. Folyamatosan várjuk az új jelentkezőket a Facebookon, és ingyenes válogatásokat és fotózásokat is rendezünk, hogy tényleg mindenki számára elérhető legyen a lehetőség" - tette hozzá Kovács Benjáminné Lili, a Model Management Agency Hungary vezetője.

f4gmugbeotq4pavj-3sdi5eea9ys6utqx_y1wu1au20.jpg

 

 

Szólj hozzá

bulvár fesztivál