2015. sze 05.

Őszi filmkínálat a közmédia műsorán

írta: budapest24
Őszi filmkínálat a közmédia műsorán

A filmek és sorozatok kedvelői nem fognak csalódni a közmédia őszi kínálatában: ígéretes alkotások közül válogathat minden korosztály. 

the_mysteries_of_laura_12.JPEG 

 

A sorozatok követői számára több változást is hoz az ősz: a jelenleg a Duna műsorán futó szériák közül hamarosan befejeződik a Szerelem és vérbosszú, hogy átadja helyét a Római helyszínelőknek. Ugyancsak véget ér a Szívek doktora és a J.A.G., melyeket a Laura rejtélyei premierje és a Bosszú új évada vált majd, vasárnap délutánonként pedig a Muskétások második évada kerül adásba. 

 the_mysteries_of_laura_10.JPEG

Régi kedvenceinket sem kell sokáig nélkülöznünk, a Brown atya harmadik szériája és a Don Matteo vadonatúj évada 2016-ban tűnik fel újra a képernyőn. A Cédrusliget szintén a jövő évben folytatódik majd és az új évben debütál az ígéretes Kártyavár című amerikai sorozat is. A közkedvelt irReality show, a Munkaügyek szeptember végétől várja új epizódokkal követőit, de új magyar sorozatokat is láthatnak majd a nézők. fabio_troiano_ten_daniele_ghirelli_4.jpg

Bayer Zsolt ismeretterjesztő tematikájú szériája igazi csemegének ígérkezik, a Rockenbauer Pál nyomába eredő újságíró Másfélmillió lépés Magyarországon- Bajától Tokajig címmel kalauzol majd minket 23 részben hazánk tájain, decembertől pedig a Csak színház és más semmi című sorozat indul a Dunán.

 kedd_pocoyo_s01e17_a_kis_dobos_09.jpg

Lezárul a francia színész zseni, Jean-Paul Belmondo mozijainak tallózása, hogy olyan nemzetközi film-remekek kövessék, mint az Aludj csak, én álmodom, a Rob Roy, a Zorro vagy épp az Apáca-show

 kedd_pocoyo_s01e20_titokzatos_labnyomok_04.jpg

A nyáron elindított és nagy népszerűségre szert tett Oscar-díjas film-szemle sokak örömére folytatódik szombat esténként. Csak néhány cím a jobbnál jobb mozik közül: a Szerelmes Shakespeare, a Szigorúan bizalmas, a KRAMER kontra KRAMER, az Éjfélkor Párizsban vagy épp a Holt költők társasága bizonyára a képernyő elé szögezi majd a kikapcsolódni vágyó közönséget.

 euridice_axen_fabio_troiano_marco_rossetti.jpg

A legkisebbek számára is sok újdonságot rejteget az ősz. Szeptembertől az M2 csatornán a Pocoyo, az Irány dinóföld! és a Gógyi felügyelő új verziója szórakoztatja a kicsiket, folytatódik a Grimm mesék sorozat és újra minden hétköznap jelentkezik a Gyerekhíradó. Októbertől az Ifjú Robin Hood és a Dzsungelbanda kalandos történetei elevenednek meg a képernyőn, s újabb klasszikus meséket láthat az ifjú közönség jelelt változatban is: elsőként Vízipók, csodapók kerül vetítésre. 

euridice_axen_jun_ichikawa_ten_flavia_ayroldi_1.jpg

Szólj hozzá

tv/rádió