2015. sze 09.

Schell Judit és Csányi Sándor újra együtt

írta: budapest24
Schell Judit és Csányi Sándor újra együtt

„Csak színház és más semmi” – új sorozat forog

Schell Judit és Csányi Sándor ismét együtt forgat. Ezúttal egy tv-sorozat főszerepét alakítja a tíz éve a Csak szex és más semmi című filmben egymásba gabalyodott pár. Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című, hat részes sorozatot idén nyáron-ősszel forgatják.

image_00089.jpg

A Csak színház és más semmi című, hat részes sorozat egy misztikus miliőbe, a színház világába kalauzolja a nézőket. A forgatókönyvet a Divinyi Réka és Goda Krisztina alkotópáros jegyzi, rendezői székben pedig Nagypál Orsi és Miklauzic Bence foglal helyet. Schell Judit és Csányi Sándor mellett a főbb szerepekben Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán domborít.

A történet

Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. A híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik a sztori, eköré épül fel a cselekmény. A keretet egy színházi bemutató adja, az olvasópróbától a premierig követhetjük nyomon a történetet. A szereplők az előadásban résztvevő színészek, illetve színházi szakemberek. 

Ki ne vágyna betekinteni a néző számára misztikus színházi kulisszák mögé? Mindenkit érdekel, mi történik a színfalak mögött, az öltözőkben vagy éppen a színházi büfében. Kivel jár az ügyeletes díva vagy éppen kinek udvarol a szívtipró rendező? Ki osztja a szerepeket a díványon? Ki a legjobb színésznő és egyáltalán ki kit csal meg, vagy éppen, ki marad hűséges?

image_00008.jpg

Forgatás

A sorozatot főként a budapesti Thália Színházban forgatják, főbb helyszínei is autentikusan mind a színházi léthez kapcsolódnak: színpad, öltözők, büfé, kelléktár, irodák és néhány külső helyszín. A forgatás várhatóan 2015. szeptember közepén fejeződik be.

A Csak színház és más semmi erősen csapong a komédia és a dráma határvonalán, több, korábbi alkotásban összeszokott színművész brillíroz a jelenetekben és a jól megírt párbeszédekben.

 

Főszerepben: 

Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán

További szerepekben: 

Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások…

2t0b1957_1.jpg

Alkotók:

Kálomista Gábor - producer

Helmeczy Dorottya - line producer

Divinyi Réka - vezető író

Goda Krisztina - kreatív producer, forgatókönyvíró

Miklauzic Bence - rendező

Nagypál Orsi - rendező

Babos Tamás - operatőr

Balázs Ádám - zeneszerző

Klimó Péter - díszlettervező

Zelenka Nóra - jelmeztervező

Szólj hozzá

Csányi Sándor Schell Judit tv/rádió Csak színház és más semmi