2015. okt 31.

Premier: Focistalánnyal erősít a Nickelodeon

írta: budapest24
Premier: Focistalánnyal erősít a Nickelodeon

Vadonatúj tinisorozattal érkezik a gyerekek kedvenc csatornája

Az élet mindig hoz váratlan fordulatokat, különösen akkor, amikor a középiskolai pom-pom lányok vezére úgy dönt, szurkolás helyett inkább a focista fiúk csapatát erősíti. A Nickelodeon legújabb sorozatának, a Bella és a bulldogoknak a főszereplője nem kis gondot vesz a nyakába ezzel, de kitartásával és humorával a legnehezebb akadályokat is legyőzi.

unnamed_153.jpg
A pom-pom lányok népszerű vezérének Bella Dawsonnak egyik napról a másikra feje tetejére áll az élete, amikor úgy dönt, valóra váltja néhai édesapjához kötődő álmát és a középiskolai futballcsapat tagja lesz. Amikor Bella és a Bulldogok hátvédjeként folytatja sportos pályafutását, barátai kereszttüzében találja magát. Ki kell találnia, hogyan állítsa maga mellé a focista srácokat úgy, hogy közben nem veszíti el a legjobb barátnőit a szurkolócsapatból.


A feladat nem egyszerű, de a 13 éves Bella (Brec Bassinger) okos, határozott, optimista és a legnehezebb akadályokat is játszva legyőzi. Egyik legnagyobb ellenfele azonban a szintén 13 éves Troy, aki a fiúk vezetőjeként fenyegetve érzi a pozícióját Bella miatt…
bella_es_a_bulldogok_nick2.jpg

A Bella és a Bulldogok sorozatot idén januárban mutatták be Amerikában. A kreatív csapatot olyan nevek erősítik, min Gabe Garza és Jonathan Butler, akik a Nickelodeon szellemes sikersorozata, a Hathaway Kísértetlak készítését is jegyzik.

Bella és a Bulldogok premier november 1-jén 19:40-től, új részek minden vasárnap a Nickelodeonon.

Szólj hozzá

program