2015. nov 14.

Blake Shelton lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája

írta: budapest24
Blake Shelton lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája

Március 12-én jön a világ leglazább díjátadója

Blake Shelton, a countryzene nagyágyúja lesz a 2016-os Kids’ Choice Awards házigazdája. A The Voice mestereként is ismert zenész alig várja, hogy a Nickelodeon népszerű díjkiosztójának közönsége elé lépjen 2016. március 12-én. A világ leglazább és óriási várakozással övezett gáláján a gyerekek legnagyobb kedvencei, zenészek és színészek is esélyesek a sárga léghajót formázó trófeákra - és természetesen a gála védjegyévé vált zöld trutyira.
blake_shelton_nick_kca.jpg

Világszerte 180 országban követhetik a Kids’ Choice Awards eseményeit a Nickelodeon rajongói március 12-én. A legkisebbek szavazatai alapján odaítélt díjak átadását rengeteg meglepetés és poén színesíti majd, azonban bővebb információt csak az elkövetkező időszakban árul el a gyerekek kedvenc tévécsatornája. Annyi azonban már tudható, hogy a rendezvény házigazdája Blake Shelton, a countryzene szupersztárja és a The Voice mestere lesz, aki már alig várja, hogy műsorvezetőként is bemutatkozhasson

„Számtalan színpadon álltam már életemben, de egyik sem ígért olyan vicces és izgalmas kalandot, mint a Nickelodeon Kids’ Choice Awards, amely kétségtelenül a gyerekek legnagyobb és legőrültebb bulija. Alig várom, hogy engem is leöntsenek!” – nyilatkozta a sztár, aki jelenleg Király Viktort teljesítményét is értékeli a The Voice-ban.
blake_shelton_nick_kca_2.jpg

Az amerikai Nickelodeon már 36 éve a legkisebbek elsőszámú tévécsatornája, és közel 30 éve díjazza évről évre a gyerekek kedvenceit. Idén márciusban többek között az Agymenők sztárja, Kaley Couco és Nick Jonas, a Jonas Brothers sármos szépfiúja – aki egyben a 2015-ös show házigazdája is volt – is részesült a győzteseknek járó zöld trutymóból, a díjkiosztó abszolút nyertese pedig Az éhezők viadala: A Kiválasztott lett, amelynek főszereplői, Jennifer Lawrence és Liam Hemsworth a legjobb akcióhősnő és akcióhős díját is elvitték. A 2015-ös Kids’ Choice Awards jelöltjeire összesen több mint 500 millió szavazat érkezett, amely abszolút rekord a díjátadó történetében. Az idei jelöltek és fellépők listáját az elkövetkező hetekben hozzák nyilvánosságra.

Szólj hozzá

tv Kids’ Choice Awards Nickelodeon tv/rádió