2015. dec 17.

Ünnepi szünetre megy a Válótársak

írta: budapest24
Ünnepi szünetre megy a Válótársak

Idén ma látható utoljára

Az RTL Klub november közepén indította útjára vadonatúj filmsorozatát, a Válótársakat. A három válófélben lévő férfi néhol vidám, néhol szomorú, máskor pikáns hétköznapjait bemutató sorozat az ünnepekre való tekintettel két hét szabadságra megy, az idei utolsó epizódot ma láthatják a nézők.

image_10325600_16-9.jpegA Stohl András, Scherer Péter, Lengyel Tamás, Gubás Gabi, Balsai Móni és Földes Eszter főszereplésével készült Válótársak című népszerű filmsorozat a hatodik epizódját követően két hét szünetre megy. A nézők azonban megnyugodhatnak: a mai adást követően legközelebb 2016. január 7-én, csütörtökön 21.25-kor jön a sorozat legújabb epizódja.

A hatodik részben is változatosan alakul a főszereplők élete. Bálint (Stohl András) segít Zsófinak (Gubás Gabi) eltüntetni a szomszéd házinyúl tetemét. A gyanú szerint az állatot a kutyájuk ölte meg. Bálint végre úgy érzi, halad valamerre Zsófival és újra összejöhetnek, azonban hamar csalódnia kell, Zsófi Emillel, a gyerekek zongoratanárával jár, aki az ő helyét veszi át az asztalnál a vasárnapi ebédnél. Bálintot marja a féltékenység, de közben megtörik, hiszen rájön, mennyit is veszít valójában amiatt, mert képtelen parancsolni a vágyainak. Dávid (Scherer Péter) közben egyre jobban érzi magát a bőrében, de hajlandó Tamarával (Balsai Móni) párterápiára járni, itt kiderül, hogy Tamarát valójában a pénz érdekli. Joci (Lengyel Tamás) pedig lefekszik a barkácsboltban megismert lánnyal, így ő lesz a második nő az életében.

image_10326109_16-9.jpegAz idei utolsó adást követően a januári epizódig a sorozat eddigi hat része visszanézhető lesz az RTL Moston, így aki esetleg lemaradt volna vagy újranézné az adásokat, ingyenesen is megteheti.

A Válótársak hatodik epizódjának promója itt érhető el!

Szólj hozzá

tv Válótársak