2015. dec 29.

Megéri tudatosnak lenni az ünnepek alatt is!

írta: budapest24
Megéri tudatosnak lenni az ünnepek alatt is!

Lassan egy hónapja indult el hazánkban a Nyugtalotto, mely évek óta hatalmas népszerűségnek örvend a szomszédos országokban. A szervezők 2015. november 19-én hirdették meg a Nyugtalotto első fordulóját, melynek keretében értékes tárgynyeremények találtak gazdára, valamint egyvalaki a fődíjnak, nettó 1 250 000 forintnak örülhetett közvetlenül az ünnepek előtt. A közel egy hónap leforgása alatt a vásárlók naponta akár két, összeghatár nélküli, aznapi vagy előző napi nyugtát is feltölthettek a weboldalán keresztül, melyekkel versenybe szállhattak az értékes nyereményekért.

 nyugtalotto_logo_1.jpg

„Az első sorsolás népszerűsége minden képzeletünket felülmúlta, hiszen több mint 70 000 nyugtát regisztráltak a játékosok a  weboldalon. Reméljük, hogy a munkánkkal hagyományt teremtünk, valamint hogy a Nyugtalotto egy méltán népszerű játékká válik a hazai vásárlók körében. Továbbá bízunk benne, hogy a sorsolásokat rövidesen ezrek követik majd végig, és sok embernek okozunk majd örömet.” – mondta el a nyereményjátékról Krátky Attila, a Nyugtalotto Kft. ügyvezetője.

A több mint 10 000 résztvevő által feltöltött nyugták között december 18-án kisorsolásra került öt darab Thomas Sabo ajándékcsomag, majd az ezt követő második sorsoláson, december 21-én gazdára talált két darab iPhone 6 okostelefon, valamint a fődíj, nettó 1 250 000 forint*.

A következő sorsolás 2016. január 21-én lesz, amikor is nettó 1 500 000 forintot nyerhet a szerencsés résztvevő, aki a regisztrációs időszak alatt feltöltötte valamelyik nyugtáját a weboldalra.

Hogyan működik a Nyugtalotto?

A Nyugtalotto egy sorsolásos nyereményjáték, melyre már egyetlen darab nyugtával is pályázhat az, aki betöltötte 14. életévét és a magyarországi vásárlás során kapott Nyugta AP kódját feltölti a weboldalon keresztül.

  • A Nyugtalotto egy ingyenes sorsolásos nyereményjáték, melyben minden 14. életévét betöltött magyar, vagy külföldi állampolgár egy gyors regisztráció után vehet részt a magyarországi üzletben vásárolt nyugta AP kódjának és a nyugtán szereplő időpontnak feltöltésével.
  • A vásárló a vásárlásról kapott nyugta AP kódját és az időpontot a vásárlás napján, vagy legkésőbb másnap töltheti fel a www.nyugtalotto.hu weboldal felületén, így automatikusan részt vehet a soron következő, 2016. január 21-ei sorsoláson.
  • A nevezők naponta akár két darab nyugtával is részt vehetnek a sorsoláson, minél gyakrabban tölt fel valaki nyugtát, annál nagyobb az esélye a sorsolásokon.
  • Szervezők a nyerteseket a regisztráció során előzetesen megadott e-mail címen értesítik a sorsolást követő 7 napon belül.

A magyar Nyugtalottóról minden tovább információt a következő linkeken talál: Weboldal

Blog

Facebook

*A sorsolások közjegyző jelenlétében és hitelesítésével történtek, a nyertesek már jelentkeztek és a nyereményeiket már átadták a szervezők.

Szólj hozzá