2016. jan 24.

A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon

írta: budapest24
A négyzetre emeli a szellemességet a Nickelodeon

Különleges hétvégi maraton a gyerekcsatornán

Remek vasárnapi programot ajánl a Nickelodeon az egész családnak, ahol szuperhősök és természetfeletti lények közös erővel emelik a négyzetre a szellemességet. Poénhegyek és izgalmas kalandok több mint 6 órán keresztül, január 24-én hazánk legnézettebb gyerekcsatornáján. Pattogatott kukorica a kézbe és irány a kanapé!

hathaway_kisertetlak_nick_3.jpg

A természetfeletti erők és a szuperképességek vasárnap egy teljes délután erejéig átveszik az uralmat a gyerekek kedvenc csatornája felett. A szellemes őrület ebédidő után, 13.00 órakor kezdődik a Nickelodeonon, ahol a nézők kedvenc élőszereplős sorozataiból felváltva összesen 15 rész kerül képernyőre. Érdemes délelőtt letudni a házi feladatot és felkészülni a maratonra, ami garantáltan feldobja a legszürkébb januári délutánt is! Izgalmakban és poénokban nem lesz hiány, hiszen a Hathaway kísértetlak szellemei és a Thunderman család átlagon felüli képességekkel rendelkező tagjai 6 órán keresztül adják egymásnak a stafétát.

hathaway_kisertetlak_nick_2_1.jpg

Mi menőbb egy szuperhősnél? Egy egész családnyi! Thundermanék nem annyira átlagos család, legfőbb problémájuk az, hogy igyekeznek normális életet élni, és titokban tartani, mik is ők... Furcsa és megmagyarázhatatlan dolgok történnek a Hathaway kísértetlak lakóival is, a Hathaway család tagjai ugyanis New Orleans-ba költözve tudtukon kívül egy kísértetházba költöznek be. Hamar felfedezik, hogy otthonukban furcsa lények laknak, a szellemapa és két fia természetfeletti erejüket latba vetve rémisztgetik napról napra a családtagokat.

A furcsaságokban, poénokban és hihetetlen történetekben bővelkedő 6 órás maraton a Hathaway kísértetlakkal kezdődik, amelyben Frankie megpróbálja szabotálni Taylor randiját úgy, hogy összezavarja az elméjét. A folytatásban pedig kettős problémával szembesül a Thunderman család, és a megoldás biztos nem lesz hétköznapi egy olyan famíliában, ahol az apa rendkívüli erővel bír és repülni is tud repülni, az anya pedig képes uralkodni a fény fölött. Ám nem kevésbé különlegesek a gyermekeik sem: Nórának lézerszeme és szuperlátása van, míg Max és Phoebe tárgyakat mozgatnak az akaratukkal.

 thundermancsalad_nick.jpg

Hazánk legkedveltebb gyerekcsatornája különleges hétvégi programmal vár! Helyezkedj el kényelmesen és nézd a 15 részes Szellemes Thundermanék maratont január 24-én vasárnap 13:00-tól csak a Nickelodeonon! Rajongóknak egyenesen kötelező, de ha valaki korábban elmulasztott egy-egy részt a kedvenc sorozataiból, most itt a lehetőség, hogy pótolja elmaradását. Vigyázz, kész, maratonra fel!
thundermancsalad_nick_2.jpg

Szólj hozzá

tv Nickelodeon tv/rádió