2016. jan 28.

Új szereplők Barátok közt!

írta: budapest24
Új szereplők Barátok közt!

Új év, új karakterek! Börtönpszichológus, elbűvölő fiatal lány, izgága cellatárs és ismét megjelenik a sorozat a rosszfiúja is. Barátok közt bármi megtörténhet és meg is történik!

kepatmeretezes_hu_abrahamedit2.JPG

Az újév ismét tartogat meglepetéseket a Barátok közt nézői számára. Február 1-én visszatér a képernyőre a Rékasi Károly által megformált és a történet szerint éppen börtönbüntetését töltő Bartha Zsolt karaktere. Vele együtt több új, izgalmas karakter is érkezik a sorozatba, akiket hosszabb távon láthatnak majd a nézők.


Szintén február 1-én este találkozhatnak a nézők Dr. Mórocz Emília börtönpszichológus karakterével, akit a jelenleg a Turay Ida Színházban játszó és rendező Sztárek Andrea színművésznő alakít.
-Évekkel ezelőtt már játszottam a sorozatban egy rövidebb szerepet –kezdte a színésznő-, így sokakat ismertem már a stábból és a színészek közül is. Most egy igazán jó jellemrajzzal felruházott karaktert, egy börtönpszichológust alakítok, aki meglehetősen kemény, karakán asszony, de ez nem jelenti azt, hogy az érzelmeket száműzné az életéből. Mint az sejthető, kezdetben Zsolttal kerül kapcsolatba, és annyit elárulhatok, hogy ez a kapcsolat egyáltalán nem indul gördülékenyen, de hogy miként alakul, az majd a sorozatból derül ki-tette hozzá.

kepatmeretezes_hu_abrahamedit4.JPG

kepatmeretezes_hu_karcsinak.jpg

kepatmeretezes_hu_kerekesjozsef.JPG


Dr. Mórocz Emília karaktere mellett hamarosan feltűnik Kővári Natasa, a sorozatbeli lánya is, akit a fiatal színésznő, Mezei Léda alakít.  A művésznő számos színdarabban és filmben is bizonyított már. Natasa szerepében pedig egy fiatal, talpraesett lányt formáz majd meg, akinek meg kell küzdenie a fiatalok útkereséséből adódó problémákkal is.
Bartha Zsolt mellett feltűnik Salamon Sas Zsolti, becenevén Sas úr, a cellatárs, minden lében kanál, sokszor idegesítő karaktere is, akit a Vígszínház színésze Kerekes József alakít. Az ismert színész kifejezetten örül, hogy a színházi és szinkron munkái mellett a sorozatot is be tudta illeszteni a napirendjébe.

kepatmeretezes_hu_rekasikaroly2.JPG
-Sokakat ismertem már a sorozatból, így jó hangulatban telnek a forgatások. Többek között azért is kedvelem a sokszor a rövidebbet húzó, kotnyeles Sas úr szerepét, mert igazán izgalmas az örök vesztes figurájával mosolyt csalni az emberek arcára - mondta a színész.

Az új karaktereken túl régi kedvencekkel is találkozhatnak a nézők a tavasz és a nyár folyamán. Viszontláthatják Ábrahám Editet, Berényi Claudia megformálóját, valamint Som-Balogh Edinát, aki Kingát alakítja.

kepatmeretezes_hu_sombaloghedina.jpg

kepatmeretezes_hu_sztarekandrea2.jpg

Szólj hozzá

Barátok Közt tv/rádió