2016. jan 29.

Nem kell szomorkodni: lesz folytatása a Válótársaknak

írta: budapest24
Nem kell szomorkodni: lesz folytatása a Válótársaknak

Tavaly ősszel indította el az RTL Klub vadonatúj heti filmsorozatát, a Válótársakat. A sorozat az előzetes elvárásokat túlszárnyalva, csatornaátlag feletti nézettséggel futott a piacvezető csatornán. Így nem is volt kérdés, hogy az RTL Klub dolgozik a sorozat második évadán.

444_1.jpg
2015 november közepén indult el a Válótársak című, dramedy műfajű filmsorozat az RTL Klubon, a főszerepekben Balsai Mónival, Gubás Gabival, Földes Eszterrel, Stohl Andrással, Scherer Péterrel és Lengyel Tamással. A nézők hamar megkedvelték a sorozatot, ezt mutatja, hogy folyamatosan csatornaátlag feletti nézettséggel futott csütörtök esténként, átlagosan több, mint 22 százalékos közönségarányt elérve a kereskedelmi célcsoportban, toronymagasan nyerve sávját. Így nem is volt kérdés, hogy az RTL Klub szeretne második évadot is.

7777.jpg
„A Válótársak hazai gyártású sorozatként arányaiban nagyobb költségből valósul meg, mint egy-egy vásárolt tartalom, ezért a nagy amerikai sorozatokhoz kell hasonlítani a nézettségi adatait. Mind a tíz epizód állta a versenyt, a Dr. Csonttal és a Mentalistával van egy szinten, sőt, folyamatosan csatornaátlag feletti nézettséget produkált. De nemcsak nálunk, Hollandiában, az eredeti verziójában is népszerű a sorozat, ott már a sokadik évad fut a képernyőn, ebből az is következik, hogy van a sorozatnak több évada és már el is kezdtük a tárgyalásokat a jogtulajdonossal a folytatásról, sőt, már annyira előrehaladott állapotban vagyunk ezzel, hogy megnyugtathatom a sorozat rajongóit és egyben örömteli bejelentést tehetek: lesz második évada a Válótársaknak.” – árulta el Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese.

Szólj hozzá

bulvár tv/rádió Válótársak