2016. jan 31.

Az SAP és a Lenovo fejlett megoldásokat tervez az új digitális gazdasághoz

írta: budapest24
Az SAP és a Lenovo fejlett megoldásokat tervez az új digitális gazdasághoz

Az SAP és a Lenovo ma bejelentette, hogy új, sokoldalú partneri viszonyt alakítanak ki egymással annak érdekében, hogy felhő alapú megoldásokat fejlesszenek Kínában, innovatív megoldásokat hozzanak létre az SAP HANA® platformon és a Lenovo rendszereken, valamint globális piacra kerülési programokat hajtsanak végre. A megállapodás célja, hogy jelentős mértékben erősítsék a már meglévő partnerséget, és az SAP® megoldásokat kombinálják a Lenovo adatközpont kínálatával, hogy az ügyfeleknek olyan technológiát nyújtsanak, amelynek révén a szervezetek hatékony digitális vállalatokká válhatnak.

saplogo.jpg

Az üzleti és az informatikai vezetők folyamatosan keresik az új megoldásokat, hogy fokozzák a termelékenységet és a hatékonyságot, csökkentsék a komplexitást, valamint értéket teremtsenek az új digitális gazdaságban. A Gartner előrejelzése szerint 2020-ra az üzleti folyamatok és a termékek 80 százalékát újragondolják, megváltoztatják vagy megszüntetik az információkhoz való jobb hozzáférés eredményeként. Ez a lehetőség csak akkor válik valósággá, ha a technológia az adatokat hasznos információkká tudja átalakítani, méghozzá olyan gyorsasággal, hogy a döntések komoly versenyelőnyt eredményezzenek.

A partnerség az alábbiakat foglalja magában:

  • A közös tevékenységek további erősítése, beleértve az innovatív felhő alapú megoldások fejlesztését Kínában.
  • Elköteleződés az SAP HANA-ra és a Lenovo rendszerekre épülő innovációk fejlesztésére, olyan új technológiák felfedezése és kidolgozása érdekében, amelyek kielégítik a digitális gazdaság igényeit. Ez azt is eredményezni fogja, hogy az SAP infrastruktúra szerver platformként használja majd a Lenovo rendszereket.
  • Globális piacra kerülési programok közös végrehajtása, amelyben részt vesznek a rendszerintegrátorok és a technológiai partnerek, hogy eljuttassák ezeket az új technológiákat közös vásárlóinknak. Ez magában foglalja a közös differenciált megoldások bemutatását a Lenovo Enterprise Innovation Centerben Stuttgartban és az Észak-Karolina állambeli Morrisville-ben, valamint egy hamarosan megnyíló központban Pekingben.

A Lenovo és az SAP együttműködése eredményes múltra tekinthet vissza. Az SAP a Lenovo rendszereit használja néhány legnagyobb teljesítményigényű alkalmazása – többek között saját megoldásfejlesztő környezetei és az SAP Hana Enterprise Cloud szolgáltatás – futtatásához. Ráadásul az SAP a Lenovo preferált ERP szolgáltatója, a Lenovo számos nagyvállalati megoldást telepített, többek között az SAP Business Suite szoftvert, az SAP Business Planning and Consolidation alkalmazást és az SAP HANA-t. A Lenovo becslése szerint az SAP megoldások bevezetése a jelentéskészítés teljesítményében 45-szörös, az adatletöltés terén pedig 50-szeres javulást eredményezett.

“Több mint 5000, SAP HANA-ra optimalizált Lenovo szerver leszállítása után továbbra is vezető szerepet töltünk be abban, hogy segítsünk ügyfeleinknek az átalakulásban és növekedésben az üzletileg kritikus SAP alkalmazások és az SAP HANA platformok által.” – mondta Gerry Smith, a Lenovo PC and Enterprise Business Group ügyvezető alelnöke és üzemeltetési vezérigazgató-helyettese. Az SAP-vel való partnerségünk bővítése szélesebb alapot biztosít az együttműködésre az új és innovatív megoldások fejlesztése terén annak érdekében, hogy olyan komoly kihívásokat oldjunk meg, amelyekkel ma a vállalkozások szembesülnek, amikor az információk alapján megtervezik tevékenységüket.”

“A SAP és a Lenovo sikeres partnerséget tudhat maga mögött, és alig várjuk, hogy együttműködésünk bővítésével segítsük a cégeket igazi digitális vállalatokká válni.“ – mondta Kevin Ichpurani, az SAP Business Development and Strategic Ecosystem ügyvezetõ alelnöke és vezetője. “Együtt felgyorsítjuk az innovatív felhő alapú megoldások fejlesztését a kínai vásárlók számára, valamint az SAP HANA-ra és a Lenovo rendszerekre épülő új technológiákat dolgozunk ki, amelyek segítenek majd kielégíteni a digitális gazdaság igényeit.”

További információért látogassa meg az SAP News Center weboldalt. Kövesse az SAP-t a Twitter-en: @sapnews.

 

Szólj hozzá

tudomány