2016. feb 16.

Kiss Norberttel száguld tovább a Europcar autókölcsönző

írta: budapest24
Kiss Norberttel száguld tovább a Europcar autókölcsönző

Ki képviselhetné jobban a Europcar autókölcsönzőt, mint egy olyan személy aki többször bebizonyította tehetségét az autósportban. Kiss Norbert, a kétszeres Európa-bajnok kamionversenyző lett idén a cég arca.

kiss_norbert.jpg

Európa legjobb és leggyorsabb kamionversenyzőjével, Kiss Norberttel kötött együttműködést a Europcar autókölcsönző. A Europcar számára fontos, hogy olyan ember álljon a márka mellé, aki dinamikus személyiségével és szakértelmével képviselni tudja a vállalat által fontosnak tartott értékeket és igazodjon annak lendületes arculatához. 

„Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy egy ilyen nemzetközileg is elismert fiatal kamionversenyző képvisel minket. Norbi szakértelmével tökéletesen illeszkedik cégünk filozófiájához. Bízunk abban, hogy az együttműködésünk mind két fél számára sikeres lesz” – nyilatkozta Badáczi Zsanett, a Europcar marketing vezetője. 

„Nagy megtiszteltetés számomra ez az együttműködés a Europcarral. Eddig már több alkalommal igénybe vettük a cég minőségi szolgáltatásait külföldön a versenyhétvégék alkalmával, és most nagyon örülök annak, hogy van erre lehetőségem itthon, Magyarországon is. Ami a versenyzést illeti: az idei terv kihozni a maximumot magamból és a technikából, elérni a lehető legjobb eredményt. Célom egy harmadik Európa-bajnoki cím megszerzése. Ez azonban nagyon sok dolgon múlik, és minden ellenfelünk is erre törekszik. Csapatommal dolgozunk azon, hogy a legjobb körülmények között vághassunk neki a szezonnak, és alig várjuk, hogy újra a Hungaroringre érkezzünk augusztus 27-28-án” – nyilatkozta az egy együttműködés kapcsán Kiss Norbert. 

Az idei bajnokság április 30-án, az ausztriai Red Bull Ringen kezdődik, mely Norbi számára nagyon kedves helyszín. Itt érte el eddig legjobb eredményét 2015-ben, amikor a versenyhétvége alatt mind a négy futamot sikerült megnyernie. 

Az együttműködés ideje alatt Kiss Norbert több vezetéssel kapcsolatos videót is készít, amelyek a Europcar Facebook oldalán lehet majd megtekinteni.

 

A Europcarról:

A Europcar autókölcsönző több mint húsz éve van jelen Magyarországon és a Porsche Pénzügyi Csoport tagja. Piacvezetőként Magyarország legnagyobb országos kölcsönzői hálózatával, 21 kirendeltséggel és az ország legfiatalabb és legnagyobb autóflottájával rendelkezik. Kínálatában megtalálhatók a kis kategóriás városi autók, a prémium kategóriás járművek és a kishaszon-gépjárművek is.

 

Szólj hozzá

Europcar