2016. már 02.

A Kaspersky Lab termékei ismét bizonyítottak a független biztonsági teszteken

írta: budapest24
A Kaspersky Lab termékei ismét bizonyítottak a független biztonsági teszteken

A Kaspersky Lab immár a harmadik egymást követő évben szerezte meg az első helyet a TOP3 internetes biztonsági értékelési rendszerben, bebizonyítva ezzel, hogy a termékei a legjobb védelmet nyújtják a kiberfenyegetések ellen. A Kaspersky Lab termékeivel több top 3 helyet szerzett a független átfogó teszteken 2015-ben, mint bármelyik másik gyártó.

aaaaa.png

A Kaspersky Lab által kidolgozott éves TOP3 minősítő rendszer több mint 100, a különféle informatikai biztonsági tesztekben – amelyek a vállalatoknak és otthoni felhasználóknak szánt, valamint mobil termékeket vizsgálnak –, résztvevő gyártó teljesítményét értékeli. Csak azokat a vizsgálatokat veszi figyelembe, amelyeket független, elismert laboratóriumok – AV-Comparatives, AV-Test, Dennis Technology Labs, MRG Effitas és mások – végeznek, és amelyek módszere átlátható és világos. Az ezek által végrehajtott tesztek az ismert, ismeretlen és fejlett fenyegetések elleni összes védelmi technológiát kiértékelik. 

A Kaspersky Lab TOP3 értékelési rendszerében minden gyártó osztályzatot kap annak alapján, hogy hány első három helyezést ért el és díjat kapott, figyelembe véve azt is, hogy hány tesztben vett részt. A Kaspersky Lab termékei 94 független tesztben vettek részt, amelyek közül 60-ban első helyezést érdemeltek ki az iparág legjobb eredményét érve el. A Kaspersky Lab termékei ugyancsak magasabb százalékban (82 százalék) értek el top 3-as helyezést, mint bármely más gyártó.

“A több mint egy évtized alatt felhalmozott átfogó biztonsági tudásunk révén hatékony végpontvédelmet fejlesztünk. A házon belüli technológiai ismereteinkkel párosítva nem csupán olyan többrétegű biztonsági megoldást nyújtunk, amellyel kezelni lehet a mai fenyegetéseket, hanem újgenerációs technológiákat fejlesztünk, hogy kezelni tudjuk a jövő fenyegetéseit is, így a lehető legátfogóbb védelmet nyújtjuk, ami csak elérhető.”

“A TOP3 újabb első helye termékeink pozitív megítéléséről és kiváló teljesítményéről tanúskodik, ismételten bizonyítva, hogy erőteljes és megbízható védelmet nyújtanak az otthoni felhasználóknak, a kis- és középvállalatoknak, valamint a nagyvállalatoknak egyaránt.” – mondta Nikita Shvetsov, a Kaspersky Lab technológiai vezetője. 

A TOP 3 értékelésben többek között a következő biztonsági cégek szerepeltek: Avast, AVG, Avira, Bitdefender, BullGuard, ESET, F-Secure, G DATA, Intel Security (McAfee), Microsoft, Panda, Sophos, Symantec és Trend Micro. A TOP3 osztályzat kialakításakor figyelembe vett tesztek a megoldások malware észlelési és eltávolítási képességét, mobil biztonsági funkcióit, adathalászat elleni védelmét, valamint szülői felügyeleti funkcióit vizsgálták. 

Ha szeretné megtekinteni a 2015-ös TOP3 értékelésben résztvevők teljes listáját, vagy többet szeretne megtudni az alkalmazott módszertanról, kérjük, látogassa meg a www.kaspersky.com/top3 weboldalt.

A Kaspersky Lab-ről

Kaspersky Lab a világ legnagyobb és leggyorsabban növekvő magántulajdonban lévő végpontvédelmi megoldásokat gyártó vállalata. A céget a világ négy legnagyobb végfelhasználói biztonsági megoldást gyártó vállalata közé választották (IDC, 2014). 1997 óta a Kaspersky Lab az IT biztonság innovátorává nőtte ki magát, hatékony digitális biztonsági megoldásokat kínálva a felhasználóknak, kis- és középvállalatoknak valamint nagyvállalatoknak egyaránt. A Kaspersky Lab jelenleg csaknem 200 országban működik világszerte és több, mint 400 millió felhasználónak biztosít védelmet. Tudjon meg többet a www.kaspersky.co weboldalon.

Szólj hozzá

tudomány Kaspersky Lab