2016. már 03.

Március az oroszlánok hónapja a Disney Junior-on

írta: budapest24
Március az oroszlánok hónapja a Disney Junior-on

Kicsik és nagyok örök kedvence Az oroszlánkirály. Márciusban több filmet is láthatnak a nézők az imádnivaló mesehősök főszereplésével.

timonespumba2.jpg

A sort a klasszikus mese, Az oroszlánkirály nyitja, mely elkalauzol a forró Afrikába, a Büszke Birtokra, ahol Szimba, a kis trónörökös szívszorító, romantikus kalandjait láthatják a nézők – Timon, a szurikáta és Pumba, a varacskos disznó pedig a nevetésről és a Hakuna Matata életérzésről is gondoskodik. Vajon sikerül Szimbának elfoglalnia méltó helyét a trónon?

Az Oroszlánkirály 2: Szimba büszkesége a fiatal Kiara történetét meséli el, aki nem más, mint Szimba és Nala elsőszülött lánya. Az oroszlánkölyök szertelen természetével sok fejtörést okoz szüleinek. Eközben a száműzött Zordon nem nyugszik bele a vereségbe, mindenképp a trónra törne, így Zordföldön furfangos cselt eszel ki.

A mókás kis pajtásokról, Timonról és Pumbáról sem feledkezik meg a csatorna: Az oroszlánkirály 3-ban a Hakuna Matata életérzés veszi át a főszerepet, így a kacagás garantált. Kiderül, hogy a két jómadár eddig végig ott bujkált a háttérben, így ezúttal az ő szemszögükből ismerhetjük meg a történeteket.

szimba_buszkesege_kicsi.jpg

A Disney Junior tehát három oroszlánkirályos filmet is a műsorára tűz szombatonként 10:25-től. A sort az Oroszlánkirály nyitja március 5-én, majd március 12-én jön az Oroszlánkirály 2: Simba büszkesége, a sort pedig a Az oroszlánkirály 3: Hakuna Matata zárja március 19-én.

oroszlankiraly.jpg

Szólj hozzá

Disney Disney Csatorna tv/rádió