2016. már 12.

Czutor Zoli: „Miksa nagyon aktív kisbaba”

írta: budapest24
Czutor Zoli: „Miksa nagyon aktív kisbaba”

Ötödik gyermekéről mesélt a Sláger TV műsorvezetője

A Belmondo énekese immár ötgyermekes édesapa – három fia és egy lánya mellé ismét fiú érkezett a családba. A nagyobbakról már kiderült, hogy örökölték apjuk zenei talentumát, de az alig egy hónapos Miksát is nagyon érdekli a körülötte lévő világ. A Sláger TV műsorvezetője legifjabb gyermeke érkezéséről, a család mindennapjairól is mesélt, és azt is elárulta, hogy kivel készít interjút a 7 Vezér című műsorban.
miksaval2.jpg

Czutor Zoltán ötödik gyermeke, Czutor Miksa Nándor január 25-én, a kiírt időpontban jött a világra. A kicsi már most nagyon aktív, és gyorsan beilleszkedett családba: alig egy hónaposan egyedül a csend az, ami nyugtalanítja 

„Zsanett előző szülése is császármetszéssel zajlott, ezért végül Miksa sem tudott természetes úton világra jönni. A születést követő órákban én tartottam a karomban, így nagyon jól meg tudom nyugtatni azóta is” – mesélte a büszke édesapa, aki ötödik gyermekét már az első hetekben elkezdte társasághoz szoktatni. „Miksa nagyon aktív kisbaba, már most érdekli a körülötte lévő világ” – tette hozzá a Sláger TV műsorvezetője.
czutor_csalad.jpg

„Három és fél éves fiam, Simon különösen várta öccse érkezését, és egyáltalán nem féltékeny rá. Gondolom az is segít, hogy igyekszem vele külön apás programokat szervezni: hétvégenként focizni, kirándulni, horgászni szoktunk” – tette hozzá Zoli, aki szerint nagyobb gyermekei örökölték apjuk zenei tehetségét. „A legidősebb, Levente már kamaszként dalt írt, Szonja lányom kitűnő zongorista, tinédzser fiam, Győző egy zenekarban énekel, Simonnak pedig páratlan a ritmusérzéke. Sokszor szoktunk együtt zenélni, ha összegyűlik a nagycsalád” – árulta el az énekes, aki munkájában is sikeres, ugyanis a Sláger TV-n jelentkező 7 Vezér című slágerlista műsora is egyre nagyobb népszerűségnek örvend.

„A műsor adásról adásra lazább hangulatú, és folyamatosan fejlődik. Sok magyar énekes és dalszerző vendégeskedett már nálam, most éppen Desmond Childdal, a magyar származású amerikai énekes, zeneszerző és szövegíróval készítettem interjút. A művész nemrég kapott Artisjus életműdíjat, ő Bon Jovi, az Aerosmith és Katy Perry sikerdalainak szerzője” – zárta a beszélgetést Czutor.
7vezer.jpg

Czutor Zoltán a 7 Vezérben szombatonként 14.00 órától a hét legjobb slágereivel, a Sláger TV műsorán!

Szólj hozzá

bulvár