2016. már 21.

HÚSVÉT A DISNEY CSATORNÁN

írta: budapest24
HÚSVÉT A DISNEY CSATORNÁN

Egy várva várt premierepizód és klasszikus mesék

Az eb és a web – Stannek kölykei születnek

Már megszokhattad, hogy Az eb és a web című sorozatban szinte semmi sem mindennapi, ezúttal pedig egy igazán különleges esemény okoz bonyodalmakat.

frog_97_l.jpg

A furcsa családban a mostohatestvérek, Tyler és Avery állandóan összekapnak valamin, a házi kedvenc, a Stan nevű csodakutya pedig nem csak beszél, hanem a modern technológiákhoz igazodva blogot is vezet. Most ráadásul apai örömök elé is néz. Miután meghallja, hogy Heather a kölykökről beszél, Stan idegessé válik: szeretne a kölykök életének részese lenni, de úgy tűnik, Heather és a család meg akar válni tőlük. Vajon Avery, Tyler, Chloe és az újdonsült apa, Stan időben vissza tudja őket szerezni?

A népszerű sorozat 3. évadának vadonatúj epizódja március 27-én, húsvétvasárnap 11:00-kor debütál a Disney Csatornán, ismétlés ugyanazon a napon 17:00-kor.
beautybeast_4108_l.jpg

Némó nyomában

Minden bizonnyal Némó és Pizsi a két leghíresebb bohóchal az óceánban, az ő különleges kalandjainak lehetünk részesei ebben az eseménydús történetben.

A tengeri kaland akkor veszi kezdetét, amikor Némó, a fiatal kis bohóchal az egyik osztálykirándulás alkalmával egy búvár fogságába kerül, ezzel elszakadva természetes élővilágától és apukájától, Pizsitől. Némó egy fogászati rendelő akváriumából kémleli a külvilágot, ahol barátaival azon mesterkednek, hogy hogyan tudnának visszajutni az óceánba. Mindeközben Pizsi sem tétlenkedik, azonnal útnak indul, hogy megkeresse egyetlen fiát, Némót.

Tudd meg, vajon sikerül-e megtalálniuk egymást, hogy újra együtt szelhessék a habokat. Nézd meg március 22-én, kedden 19 órakor a Némó nyomában című mesefilmet a Disney Csatornán! Ismétlés másnap 11:00-tól!
cndrlla_236865c11_ks_l_small.jpg

Hamupipőke

A Disney mesefilmek klasszikus hercegnői soha nem mennek ki a divatból, mint ahogy Hamupipőke varázslatos története sem.

Hamupipőkét édesapja egyedül nevelte fel, majd azért nősült újra, hogy lánya számára megteremtse a meghitt családi légkört, de sajnos ez nem úgy sült el, ahogyan azt tervezte. Hamupipőke nem csak egy gonosz mostohával, de két rosszindulatú mostohatestvérrel is gazdagodott, akik édesapja halála után megkeserítik Hamupipőke mindennapjait. A hercegi bálra sem viszik magukkal, és folyton különböző ürügyeket találnak ki, hogy ne vehessen részt e pompás eseményen, azonban Hamupipőkének mégiscsak sikerült elmennie a Jótündér segítségével. A bál sorsfordító eseményt tartogat számára.

Ha kíváncsi vagy, hogyan folytatódik a történet, akkor nézd a Hamupipőkét március 23-án, szerdán 19 órakor a Disney Csatornán! Ismétlés másnap 11:00-tól!

dogwithablog_y3_d315_small.jpg

A szépség és a szörnyeteg

Első hallásra azt gondolhatnánk, hogy a szépség és a szörnyeteg nem illik össze, de ismerjük meg Belle történetet!

A szörnyeteg egy elvarázsolt kastély falai között éli mindenapjait, és valójában egy elátkozott királyfi. A kevély herceghez egyik éjjel egy öregasszony kopogtatott szállást kérve, amiért cserébe egy szál rózsát kínált. A királyfi ezt megtagadta tőle, mire az csodaszép tündérré változott át, és elátkozta a herceget.  Az átkot csak az igaz szerelem törheti meg, mielőtt lehull az utolsó rózsaszirom is a már említett rózsaszálról. Belle szövevényes módon kerül a szörnyeteg kastélyának fogságába, ahol idővel megtörik a rideg hangulat köztük, és összebarátkoznak, és talán Belle lesz az, aki megtöri az átkot…

Ne mulaszd el nézni A szépség és a szörnyeteg varázslatos történtét március 24-én, csütörtökön 19 órákor a Disney Csatornán! Ismétlés másnap 11:00-tól!

A hercegnő és a béka

Melyik kislány ne ismerné a daliás királyfivá változó csúf béka romantikus történetét?

A Disney új megvilágításba helyezve e klasszikust, némiképp fordított szemszögből mutatja be a bájos történetet, mely izgalmakkal teli szórakozást ígér az egész család számára. A főszereplő Tiana, egy New Orleans-i étteremben felszolgálólány, aki egy álarcosbálon találkozik a békakirályfival, ahol természetesen hercegnő maskarát ölt. A jól ismert történet szerint a csók után daliás herceggé változna a béka, ám a modern feldolgozás szerint valami más történik. Ahhoz, hogy az átkot megtörjék, közös erővel kell harcolniuk a gonosz ellen.

Kövesd nyomon Tiana történetét A hercegnő és a béka mesefilmben, amit március  28-án, hétfőn 19 órától láthatsz a Disney Csatornán!

fnemo_658_l.jpg

Szólj hozzá

Disney Csatorna tv/rádió