2014. nov 17.

Kálloy Molnár Péter családja imádja Olaszországot

írta: budapest24
Kálloy Molnár Péter családja imádja Olaszországot

Kálloy Molnár Pétert sokoldalú művészként ismerjük, aki a film, a színház, a zene és az irodalom területén is otthonosan mozog. Mindezek mellett szerető férj és gondos családapa is és mindez belefér nála 24 órába.

„Sokat dolgozom való igaz. A színház mellett rengeteget szinkronizálok, amit nagyon szeretek, hiszen a feleségemet is egy szinkronstúdióban ismertem meg – kezdi Péter - Ági rendező asszisztensként dolgozott. Gyorsan barátok, majd egy pár lettünk és jöttek is a gyerekek. Most már Pisti és Szofi a mindeneim.  Sokat játszom velük és nem egy alkalommal félreteszek minden munkámat, hogy a gyerekeimmel tölthessem az időmet.”

A Kálloy Molnár család szívesen mozdul ki a fővárosból, ha csak tehetik, nekivágnak az országnak és új helyszíneket fedeznek fel. Így jutottak el nemrég Siklósra is, amit térképre bökéssel választott ki a kislányuk.

„A lényeg az, hogy nagy medence legyen és családbarát legyen a szálloda – veszi át a szót az édesanya, Ági – és ezt a Hotel Castelloban megtaláltuk. Péter és a gyerekek is örömmel vetették bele magukat a habokba a termálfürdőben, én pedig velük tartottam a játszóházba, ahol a csúszda sem jelentett akadályt a számunkra – nevet.- a mi gyerekeink áldott jó gyerekekké válnak, ha el tudják magukat foglalni, mi pedig nyugodtan megihatunk egy kávét anélkül, hogy futni kell utánuk”

A Beugró sztárjának elmondása szerint külön hab volt a tortán, hogy a Hotel Castelloba lépve rögtön olasz érzés kerítette hatalmába.

„Imádom Olaszországot, az olasz kultúra, az ízek és zene szinte a számban és fülemben vannak - mondja Péter, aki családjával többször is járt már olasz földön és nem egyszer ebből merített ihletet egy-egy újabb dal elkészítéséhez, mert az sem titok, hogy remekül énekel és nem egy albuma jelent már meg. – nagyon örülök, hogy egy cseppnyi Olaszország már itthon is van és mindehhez nem is kell olyan sokat utaznunk.”

Siklós nagyon bejött a Kálloy Molnár családnak, a gyerekek örök barátságot kötöttek a szálloda kabalaállatával, Dominóval, a szülők megkóstolták a híres villányi borvidék borait, a család pedig közösen próbálta ki a Castello valamennyi szolgáltatását.

Szólj hozzá

bulvár castello kalloy molnar peter siklos