2014. nov 18.

Ezt látnod kell! Érdemes moziba menned!

írta: budapest24
Ezt látnod kell! Érdemes moziba menned!

Fast-Furious-7.jpg

Vége lesz a Halálos iramnak, de nagyot fog szólni

Nagy tervei vannak a Universal stúdiónak a Halálos iramban-sorozattal. Vissza akarják hozni Justin Lin rendezőt, aki a széria négy legsikeresebb filmjét jegyzi. Lin nemcsak a nyolcadik Halálos iramban-filmet készítené, hanem a következőt is, és ezzel vége lenne a sorozatnak. A két új filmet feszes tempóban forgatnák, hogy évente egyet be tudjanak mutatni, amivel a Universal fel tudná venni a versenyt a konkurencia szuperhősös produkcióival. Az Entertainment Weekly spekulációja szerint azonban a Universal később bármikor feltámaszthatja, azaz rebootolhatja a sorozatot, hiszen a széria eddigi darabjainak fele is az "az utolsó nagy melóról" szólt, aztán gyorsan jött a következő film. Mint a lap szarkasztikusan megjegyzi, meglehet, hogy még a dédunokáink is Halálos iramban-filmeket fognak nézni, igaz, ők már a Marson.

(Furious 7 - hazai bemutató: 2015. április 2.)

pitch-perfect-2.jpeg

Anna Kendricket trollok bántják az interneten

A trollok azért trollok, hogy mindenkibe belekössenek, és ez alól Anna Kendrick sem kivétel. A Tökéletes hangsztárja a Marie Claire magazinnak adott interjújában elárulta, hogy folyton a külseje miatt piszkálják az interneten, miszerint alacsony és nem elég csinos, akkor meg minek akarja megjátszani a sztárt. A színésznőt azonban nem rázzák meg különösebben a rosszindulatú megjegyzések, mert már a gimnáziumban is ilyesmivel szekálták, tehát volt ideje hozzászokni. Többek között éppen emiatt is büszke arra, hogy nem a külseje miatt futott be szép mozis karriert, és ezért nem bánja, hogy soha nem fog szerepelni "A világ 50 legszebb színésznője" és hasonló listákon.

Anna egyébként azt írta Twiter-oldalára, hogy alaposan leitatták a Marie Claire-interjún. Nyilván azért, hogy jobban megoldódjon a nyelve.

A színésznőt, akit négy éve Oscarra jelöltek az Egek ura című filmben nyújtott alakításáért, legközelebb aTökéletes hang 2-ben láthatjuk.

(Pitch Perfect 2 - hazai bemutató: 2015. május)

jurassic-world-rumored-jurassic-world-trailer-description.jpeg

LEGO videójátékban is támad a Jurassic World

Alaposan megtámogatják az új dinós szuperprodukciót, a Jurassic Worldöt. LEGO-videójátékban élhetik át a Jurassic Park legfontosabb jeleneteit a rajongók, akik a film premierjével egy időben állhatnak majd sorba a programért. A játékról egy Jurassic World rajongói oldal írt először még szeptemberben, és azóta a hivatalos bejelentés is megtörtént.

Jurassic World története középpontjában egy olyan működő őslénypark áll, amilyenről az első rész tudósa álmodott. Az állatkert és a vidámpark előnyeit ötvöző létesítményben a látogatók közelről ismerkedhetnek meg az őslényekkel, de a működésbe természetesen hiba csúszik, és elszabadulnak a dinók. A film eddig nem látott őshüllőket és a korábbiaknál sokkal ádázabb összecsapásokat fog felvonultatni: a dinók nemcsak az embereket hajkurásszák, de egymással is megküzdenek.

(Jurassic World - hazai bemutató: 2015. június)

collrge_650_110314050558.jpg

Schwarzenegger fia tényleg Miley Cyrusszal jár

Eddig csak nyílt titok volt, hogy Patrick Schwarzeneggernek új barátnője van, mégpedig Miley Cyrust fogta ki magának. A pár most már nem ügyel a diszkrécióra, barátaikkal valósággal megszálltak egy előkelő nyugat-hollywoodi éttermet, ahol valamelyikük születésnapját ünnepelték. Miley és Patrick szinte végig fogták egymás kezét, közös szelfiket készítettek, és általában úgy viselkedtek, ahogy a nagykönyvben a szerelmespárok számára elő van írva.

Patrick Schwarzenegger hamarosan a mozivásznon is látható lesz egy vidám horrorvígjátékban, amelyben cserkészek zombikal veszik fel a küzdelmet. Arnold Schwarzenegger pedig abban a szerepben tér vissza, amelyik a legjobban illik hozzá: a jó öreg T-800-ast alakítja a Terminátor-sorozat ötödik részében.

(Terminator: Genisys - hazai bemutató: 2015. július)

(Scouts vs. Zombies - hazai bemutató: 2015. október)

 

Szólj hozzá

mozi lego Halálos iramban Miley Cyrus Anna Kendrick Tökéletes hang Jurassic World