2014. nov 19.

A sztárok bevadultak

írta: budapest24
A sztárok bevadultak

Csobot Adél, Kocsis Tibo és Steiner Kristóf vadállatokkal pacsiztak

Csobot Adél mosómedvével, Kocsis Tibó két fehér oroszlánnal, Steiner Kristóf pedig cápaharcsákkal fotózkodott. 

A hírességek azért pacsiztak le a vadállatokkal, hogy régi félelmüket győzzék le, de volt, akit a kíváncsiság hajtott, vagy éppen egy súlyos civilizációs problémára kívánta felhívni a figyelmet. A sztároknak régi álma vált valóra a közös képekkel, így népszerűsítve tovább az országos #hiFIVE mozgalmat.

Három híresség is vadállatokkal fotózkodott a napokban. Csobot Adél a Budakeszi Vadaspark mosómedvéjét látogatta meg, Steiner Kristóf cápaharcsákkal szelfizett Izraelben, Kocsis Tibo pedig két oroszlánnal barátkozott össze egy-egy fénykép erejéig. A sztárok legyőzték félelmüket és pacsit adtak a vadállatoknak, csatlakozva a #hiFIVE kampányhoz, amely divathullámként söpör végig Magyarországon.

 „Az igazi #hiFIVE pillanat nem más, mint megélni egy örömteli pillanatot, legyen az egy jóhír, egymókás esemény, és azt megkoronázva összecsapod a kezed valakivel. Én az örömömet most Dagival, a mosómedvével osztottam meg. Imádtam, pedig korábban nagyon tartottam tőlük” – mesélte nevetve Csobot Adél, aki a többi hírességgel együtt az állatos #hiFIVE fotókat feltöltötte Facebook-ra és Instagramra, hogy mások is kedvet kapjanak csatlakozni a Fashion Days által indított mozgalomhoz.

Kocsis Tibó régi vágya volt, hogy fehér oroszlánokkal találkozzon, amire e megmozdulás remek alkalmul szolgált, s amelynek kapcsán Steiner Kristóf egy komolyabb problémára is felhívta a figyelmet.

 „Hat éve folytatok vegán életmódot, azaz nem fogyasztok semmilyen állati származékot, kerülöm az állatokon tesztelt kozmetikumokat, és igyekszem felemelni a hangomat azokért, akik maguk nem tudják megtenni. Ismerd meg a cápaharcsát: bár vadon élő állat, a civilizációnknak „köszönhetően” a világ legrosszabb körülmények között tartott hala. Az én hiFIVE üzenetem mindenkinek: a saját, békés eszközöddel inspirálj másokat is arra, hogy közösen jobb hellyé változtathassuk ezt a bolygót” – mondta Kristóf fotója kapcsán.

 A trendteremtő mozgalom célja, hogy az emberek vegyék észre a mindennapokban rejlő csodát és éljék meg az élet legapróbb pillanatait!

További információ: www.fashiondays.hu/hifive

 

Szólj hozzá

zene bulvár Csobot Adél Steiner Kristof Kocsis Tibo