2014. nov 20.

Bevallotta függőségét DJ Sterbinszky

írta: budapest24
Bevallotta függőségét DJ Sterbinszky


A DJ-t nem véletlenül halmozták el barátai hatalmas mennyiségű édességgel a születésnapján. Ők ugyanis tudják róla, hogy "csokoholista". 


Sterbinszky Károly néhány napja ünnepelte a 42. születésnapját. A világhírű lemezlovast barátai egy meglepetés bulival lepték meg, és a számára legkedvesebb dologból ajándékozták neki a legtöbbet. 

kep2850.jpg

"A hozzám közelállók tudják, hogy csokifüggő vagyok. Imádom az összes fajta csokoládét, és komolyan mondom, bármennyit meg tudnék enni. Főleg Lindt és Milka fan vagyok, de minden mást is szívesen elfogyasztok, ha tudok mellette sportolni. Viccesen 'csokoholistának' szoktam hívni magam, és mivel erről a szeretteim is tudnak, rengeteg édességgel halmoztak el. Másnak talán egy éves adag lenne, de én egy hónap alatt biztosan legyűröm majd" - mesélte DJ Sterbinszky, aki születésnapjára egy komoly szakmai elismerést is bezsebelt. 

A lassan harminc éve pályán lévő DJ és producer Hardwell & Joey Dale számából készült remixe bekerült világszinten a legjobb tíz közé, és ráadásul egy teltházas show-ja is volt a napokban. 

"Nagyon boldog vagyok, hogy ennyi jó dolog történik velem mostanában. Rengeteget dolgozom, de közben azért jut időm lazításra is. A kedvenc kikapcsolódásom az internetes pókerezés. Teljesen magával ragadott a játék: van, hogy órákon át kártyázom ismeretlenekkel, és nagyon élvezem" - tette hozzá Sterbinszky, aki csütörtökön este héttől a MachoPoker.hu szervezésében a titkos nicknév mögül kilépve egy nyilvános webkamerás játékon méri össze tudását a vállalkozó kedvű játékosokkal.

Szólj hozzá

zene DJ Sterbinszky