2014. nov 20.

Jennifer Aniston Budapesten?!

írta: budapest24
Jennifer Aniston Budapesten?!

A magyar Jennifer Aniston rendez az Újszínházban

Komoly rendezővé érett mindenki Rachel-je! Kökényessy Ági immáron második nagyszínpados rendezésére készül az Újszínházban. Az elismert színésznő a sikeres Országjáró Mátyás király után A Toll című helyzetkomikumokban bővelkedő vígjátékban dirigálja kollégáit. A művésznő az őszinteségre való igényt kutatja és a női-férfi szerepköröket vizsgálja a színházi szakmának is fricskát mutató kortárs darabban.

Kökényessy Ágnes Fotó-Eöri Szabó Zsolt.jpgKökényessy Ági az őszinteség társadalmi igényét feszegeti

Vérbő komédiát rendez Kökényessy Ági. A sikeres színművésznő örömmel vetette bele magát a munkába, noha őt magát is meglepte, hogy az Országjáró Mátyás király diadala után rögtön zöld utat kapott Dörner Györgytől egy újabb rendezésre.

 Kokenyessy Agi rendez az Ujszinhazban (4).jpg

„A Toll remek szórakozást ígér mindenkinek, hiszen amellett, hogy egy rendkívül humoros és abszurd darabról van szó, több vetülete is van. Egyrészt az igazmondásra való igényünket feszegeti, másrészt a férfi-női szerepekkel is igen erősen foglalkozik. S nem utolsó sorban a darab pikantériáját az adja meg, hogy fricskát mutatunk a színházi szakma felé” – árulta el Kökényessy Ági, az egyik legfoglalkoztatottabb magyar szinkronszínésznő, aki nagyon boldog, hogy megrendezheti az első kortárs bulvár darabot az Újszínházban.

Kokenyessy Agi rendez az Ujszinhazban (2).jpg

„Meglepett, hogy Dörner György és a színház vezetése rábólintott a darabra, mikor megmutattam nekik. Az pedig külön öröm, hogy a rendezés jogát is én kaptam meg. Megtisztelő ez a bizalom” – tette hozzá a színész-rendező, akinek célja, hogy ne csak a nézők, hanem a színészek is jól érezzék magukat a darab közben.

Kokenyessy Agi rendez az Ujszinhazban (3).jpg

A kulisszák mögé bepillantó vígjátékot december 12-én tűzi premierre a színház.

 Kokenyessy Agi rendez az Ujszinhazban (1).jpg

 

Szólj hozzá

színház Jennifer Aniston Újszínház Kökényessy Ági