2014. nov 21.

Soha nem látott családi képek SportKlub sztárjáról

írta: budapest24
Soha nem látott családi képek SportKlub sztárjáról

A műsorvezető nagy álma, hogy eljusson Ghánába

Ayree Claudia, a SportKlub gyönyörű műsorvezetője igazi szerelemgyerek, szülei két különböző kontinensen születtek, az orvosi egyetem padjaiban mégis egymásra találtak, és azóta is boldog házasságban élnek. Tücsi most kinyitotta a családi fényképalbumot és felidézte a legkedvesebb emlékeit.

tucsi_kicsi2.JPG

 

Ayree Claudia – közismertebb nevén Tücsi - szüleit a közös egyetemi élmények hozták össze. „Anya és apa az orvosi egyetem padját koptatva szerettek egymásba Pécsett, majd összeházasodtak, és úgy döntöttek, Magyarországon maradnak. Édesapám óriási koponya, mindössze egy évre volt szüksége, hogy megtanuljon magyarul. Anyanyelvét, a ga-t akkor használja, amikor Svájcban élő húgával telefonál, ami irtó vicces, a hangzása mindig is nagyon tetszett nekem” – árulta el a SportKlub csinos műsorvezetője, aki azt is elmondta, régóta vágyik rá, hogy ellátogasson édesapja szülőföldjére, Ghánába.

„Még nem jártam Afrikában, de régóta rágom apa fülét, hogy vigyen el magával, és mutassa meg, hogy melyik házban nőtt fel, hova járt iskolába, és hol játszott gyerekkorában. Otthon időnként készít nekünk hagyományos afrikai ételeket, ilyenkor beköltözik a konyhába, és egész nap ki sem mozdul onnan, az ételkülönlegességek azonban általában csak uzsonnára készülnek el” – mesélte Tücsi, akinek édesapjával a mai napig számos közös programja van és soha nem mulasztják el az esti telefonhívásokat.

Tucsi_apukajaval.jpg

„Hatalmas futás rajongó, az ő hatására még azt is bevállaltam, hogy lefutom vele a félmaratont. Ez volt életünk egyik legnagyobb közös élménye. Persze ő is rengeteg mindent megtesz a kedvemért, gyerekkorom óta eljár velem vásárolni, mert tudja, hogy a ruhák szerelmese vagyok. Már kiskoromban is élveztem, hogy beleszólhatok, milyen ruhákat vegyen fel és ez a szokásunk azóta sem változott, figyelek rá, hogy mindig csinosan, öltönyben, nyakkendőben menjen dolgozni” – árulta el a szexi műsorvezető, aki bár apás, édesanyjáért is rajong.

Tücsi_occsevel.jpg

„Édesanyám gyerekkorunkban szigorú volt velem és az öcsémmel, ahogy nőttünk, úgy lett egyre lazább, tini korunkban már minden csínytevésben benne volt, sőt többször falazott is nekem” – mesélte Tücsi. A SportKlub műsorvezetője az öccsével is jó viszonyban van, bár a személyes találkozásokat nehezíti, hogy ő Svájcban él.  „Az öcsém teljesen más, mint én, otthonülő típus, én viszont állandóan úton vagyok, ő a családi hagyományokat követve orvos lett, én viszont műsorvezetőként dolgozom” – mesélte Claudia.

Tucsi_anyukajaval.JPG

 

 

Szólj hozzá

tv SportKlub Ayree Claudia tv/rádió