2014. nov 26.

Radics Gigi igazi éjjeli bagoly

írta: budapest24
Radics Gigi igazi éjjeli bagoly

Kulisszatitkok a fiatal énekesnő életéről

Radics Gigi sikerei ellenére is megőrizte nyitott, barátságos természetét, a koncertek és stúdiófelvételek szünetében úgy él, mint minden más fiatal: bármikor összefuthatunk vele kedvenc kávézójában, vagy a Duna-parton való kocogás közben. Az állatbarát énekesnő a fotózásra is egy helyes kutyával érkezett.

 gigi_dedikalas2.jpg

Radics Gigi mostanában rendkívül elfoglalt: nemrég jelent meg legújabb lemeze, debütált látványos videoklipje és rengeteg koncertfelkérést is kap, december 5-én pedig a Telenor Magyarország előfizetőinek kedveskedő Havasi Symphonic Aréna Show-ban lép majd színpadra. Gigi bepillantást engedett életébe, és megmutatta, hogy a reggeli kávézást és kocogást követően hogyan telik egy napja. 

 gigi_es_canon2.jpg

A fiatal énekesnő igazi éjjeli bagoly, aktív életmódja miatt sokszor még az éjszaka közepén is ébren van. „Gyakran még éjjel 2-3 órakor is fenn vagyok, későn kerülök ágyba, ezért arról álmodozom, hogy bárcsak 9-10 óra körül ébredhetnék, ezt a luxust azonban csak szünidőben engedhetem meg magamnak. Ha az időm engedi, a kedvenc kávézómban indítom a reggelemet” - árulta el Gigi, aki az egészséges táplálkozásra is nagyon odafigyel. „Teljes kiőrlésű lisztből készült croissanttal és forró tejeskávéval indítom a napot. Reggeli közben átolvasom a leveleimet és végignézem a tabletemen a közösségi oldalaimat, igaz, ez utóbbira gyakran csak este kerül sor” – mondta el Gigi, aki kislány kora óta sportol, és még a leghúzósabb koncert időszakban is legalább heti három alkalommal edz. 

 

„Nagyon fontos számomra a mozgás, mert edzés után sokkal frissebbnek és erősebbnek érzem magam. Nem szeretek egyedül futni, ezért gyakran elviszem magammal Canont, a barátnőm kutyáját is, aki hozzám hasonlóan élvezi a mozgást és a szabad levegőt, ráadásul kiváló motivációs erőt is jelent” – mesélte az énekesnő a kiskutyát ölelgetve.

 gigi_reggeli (1).jpg

Radics Gigi nemcsak a Havasi koncert körüli teendők miatt rendkívül elfoglalt, hanem a nemrég megjelent legújabb klipje és lemeze miatt is. Az énekeső számára nagyon fontosak rajongói, Gigi  hálás a sok szeretetért, amit kap, és egy-egy dedikálás alkalmával hosszú perceken keresztül beszélget mindenkivel.  „A legfiatalabb rajongóim még egészen kisgyerekek, a legidősebb pedig egy bácsi, aki már elmúlt 80 éves. Nagyon jó érzés tudni, hogy ennyien szeretnek, és hogy a rajongóim igazán alaposan ismernek. Ezt bizonyítják a tőlük kapott személyre szabott ajándékok is: az egyik rajongóm Beyoncé lemezével és egy őt ábrázoló esernyővel lepett meg, mert tudja, hogy mennyire szeretem.”

 gigi_reggeli (2).jpg

Radics Gigi azt is elárulta, élete egyik legnagyobb meglepetésével is rajongói ajándékozták meg. „A világ legnagyszerűbb születésnapi ajándékát is a rajongóknak köszönhetem, akik elérték, hogy Quincy Jones személyre szóló jókívánságokat küldjön nekem, nagyon meghatottak vele. A videoüzenetet a tabletemre is lementettem, és gyakran előveszem, hogy újra és újra megnézzem” – mesélte az énekesnő.

 

Szólj hozzá

zene bulvár Radics Gigi