2014. nov 27.

Fit Discóval jótékonykodnak decemberben

írta: budapest24
Fit Discóval jótékonykodnak decemberben

Egy nap, amikor a mozgás nem csak neked szerez örömöt

Most magadon kívül másokon is segíthetsz a sportolással! December 6-án 20 edző 5 órán át mozgat meg mindenkit a Club Liget & Barban az első mikulás Fit Discón. A bevételt a Food Angels hajléktalanok étkezését segítő alapítványnak ajánlják fel.

 Fit_Disco_20141029.JPG

Tizenöt különböző fitnesz óratípust próbálhatsz ki húsz edző segítségével a december 6-ai első Fit Discón a Club Liget & Barban. Ha még nem találtad volna meg a neked való edzésformát, a zumba, hot iron, intervall, alakforma, zsírégető, Boksz Team óratípusok között biztosan rátalálsz a nagy Őre. Saját egészséged megőrzésén kívül most még másokon is segíthetsz, hiszen a FitWeekend Team edzői a befolyt összeg jelentős részét a Food Angels hajléktalanok étkeztetését segítő alapítványnak ajánlja fel. „Ebben az időszakban, de főleg az ünnepek alatt a tapasztalatok szerint hajlamosak vagyunk többet enni a kelleténél. Ahhoz, hogy megőrizzük egészségünk és fittségünk, érdemes mérlegelni, hogy mennyi többlet kalóriát viszünk be a szervezetünkbe, és hogy hogyan tudjuk a leghatékonyabban elégetni azokat.

 

Szeretnénk, hogy a megfelelő mozgás és a kiegyensúlyozott étkezés a vendégeink életében fontos szerepet töltene be, az pedig, hogy még a rászorulókat is tudjuk támogatni, külön öröm mindannyiunk számára” – kommentálta az eseményt Barta Péter, a FitWeekend Team alapítója. „A Fit Disco célja, hogy rengeteg mozgással és zenével töltsünk együtt egy fergeteges délutánt úgy, hogy közben nem csak mi érezzük jól magunkat, de másoknak is örömet szerezhessünk” – tette hozzá.

 

Fit Disco

Időpont: 2014.12.06. 13:00-18:00

Helyszín: Club Liget & Bar (1101 Budapest, Népligeti út 2)

Jegyek: elővételben 2 500 Ft, a helyszínen 3 900 Ft

Szólj hozzá

zene program Food Angels