2014. dec 01.

Middlemist Red klipbemutató a Toldiban

írta: budapest24
Middlemist Red klipbemutató a Toldiban

Széles vásznon, a Toldi moziban látható először a Middlemist Red első klipje, mely a Multicoloured Drive-hoz forgott. A december 5-ei ősbemutatót különleges akusztikus mini koncert követi.

A neo-psych rock banda mozgalmas évet zárhat, meglépve számos olyan mérföldkövet, melyek fontos szerepet töltenek be egy zenekar életében. Februárban megnyerték az Index A Szám című alternatív dalversenyét, tavasszal a Deezer Young Guns nemzetközi versenyén nyerték el „a világ legígéretesebb zenekara” címet, idén nyáron felléphettek szinte az összes fontos hazai fesztiválon, novemberben pedig megjelent Supersonic Overdrive című első nagylemezük is, melyet teltházas közönség előtt mutattak be az A38-on. A rajongók nagy örömére pedig az „elsők” sorába hamarosan felsorakozik az első videoklip is.

A Multicoloured Drive a koncertre járó közönségnek már nem ismeretlen, a dalt ráadásul október óta a Petőfi Rádió is játssza, most pedig megszületett a dal képes újragondolása is. A klipet Freund Ádám rendezte, operatőrként pedig Nagy Marcell jegyzi a filmet. A párosnak nem ez az első közös munkája, tavaly a Run Over Dogsnak készített kisfilmért megnyerték az Origo, „az év legjobb klipje” kitüntetését is.

mmr_2014_3_Kránicz_Richárd.jpg

 

Helyszín: Toldi mozi, 1054 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 36-38.

Időpont: 2014. december 5. 21:00

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/716176735126741/

mmr_toldi.jpg

https://www.facebook.com/middlemistredofficial

Bővebben pedig itt tájékozódhatsz! 

 

Szólj hozzá

zene mozi program Toldi Mozi