2014. dec 02.

Szinetár Dóra káposztatortával ünnepelt

írta: budapest24
Szinetár Dóra káposztatortával ünnepelt

Kamarás Iván visszafelé számolja az éveket

Nincs születésnap torta nélkül - vallja Szinetár Dóra és Kamarás Iván, ezért előfordult olyan is, hogy kenyér és káposztatortával ünnepeltek a nagy napon. Mindkét sztár decemberben született, arra is volt példa, hogy közösen buliztak az évforduló apropóján.

Szinetar_Dora.jpg

Fantasztikus partival készül 20. születésnapjára a Telenor Magyarország: a mobilszolgáltató december 5-én Havasi Symphonic Aréna Show-val köszönti előfizetőit. A szuperkoncertre Szinetár Dóra és Kamarás Iván is ellátogat, akik szintén decemberben születtek. A két sztár emlékezetes történeteket elevenített fel, miközben egy fantasztikus emeletes édességet díszítettek, Raj Ráhel Tortaszalonjában. Dóra és Iván abban megegyeztek, hogy a  torta nem maradhat le az ünnepi asztalról, akkor sem, ha annak alternatív verzióját vágják fel… 

Kamaras_Ivan.jpg

„Körülbelül 10 éve az egyik születésnapomon éppen fogyókúráztam, így kijelentettem anyukámnak, hogy idén ne süssön tortát, se sütit… ő persze ezt nem hagyta annyiban, hiszen szerinte nincs születésnap torta nélkül. Ezért félbevágott egy káposztát, és teleszurkálta gyertyákkal… én pedig ettem is belőle egy szeletet” – idézte fel Dóra, akihez Iván rögtön csatlakozott. „Egyszer nekem is volt egy különleges „tortám”. Jó pár éve történt, valamiért az volt akkoriban a „mániám”, hogy nem eszem édességet, ezért anyukámtól kenyértortát kaptam kolbásszal” – mesélte nevetve a színész.

Dóra régi közös szülinapok emlékét is felidézte. „Az egyik kultikus fővárosi étteremben rendszeresen tartottak bulikat, amelyeket az adott hónap szülötteinek dedikáltak. Ezekre az alkalmakra sok színész, művész volt hivatalos, így előfordult, hogy Ivánnal közösen köszöntöttek minket.  Ez nagyon jól esett, hiszen a decemberieket gyakran elfelejtik, vagy egyszerűen összevonják a Karácsonnyal a születésnapot. Nagyon hálás vagyok a szüleimnek, hogy ők mindig odafigyeltek erre” – mesélte Dóra. 

Szinetar-Kamaras2.jpg

Iván családjában előfordult, hogy a Karácsonnyal együtt ünnepelték azt, hogy egy évvel idősebb lett. „Az én esetemben nem mindig figyeltünk erre, pedig a szülinap és a Karácsony két igazán különböző ünnep és mindenkinek jár a kiemelt figyelem” – viccelődött Iván, aki azt is elárulta, egy ideje nem ragaszkodik hozzá, hogy megüljék a születésnapját, sőt gyerekkora óta játssza azt, hogy inkább visszafelé számolja az éveket. 

Szinetar-Kamaras5.jpg

Dóra életében a születésnapok kiemelt jelentőséggel bírnak, a gyermekei által készített ajándékokat féltve őrzi. „A kedvesem és a szüleim mindig különleges meglepetésekkel készülnek, természetesen Zorkát és Marcit is bevonják. Az egész lakás tele van a tőlük kapott, kézzel készített emlékekkel - ezek a legfontosabbak nekem. Az idei szülinapom amúgy is rendhagyó lesz, büszkeség számomra, hogy a Református Szeretetszolgálat felkért az adventi kampányuk képviseletére, így december 17-én rászoruló gyerekeknek fogunk ebédet osztani.  Egy ilyen akcióban való részvétel az egyik legszebb szülinapi ajándék!” 

 

Szólj hozzá

bulvár Szinetár Dóra Kamarás Iván