2014. dec 05.

Filmpremierekkel hangolódik az ünnepekre a Universal Channe

írta: budapest24
Filmpremierekkel hangolódik az ünnepekre a Universal Channe

Az idei december sem maradhat el ünnepi mozifilmek nélkül! Jön Pán Péter, Mikulás is ellátogat a csatornára, valamint a bűnügyi történetek rajongói is találnak majd kedvükre valót a Universal Channel év végi kínálatban.

 „A mikulás védelmében” című premierrel indul az ünnepi széria, amelyet december 8-án az „Apát kérek karácsonyra” című családi film követ majd, amelyben Sara Armstrongnak fia próbál új párt találni. Tarts Saravál egy-egy randira, hogy megtudd, miként teljesíti be a kis Jessie kívánságát!

en_pan_peter_2.jpg

Johnny Depp Pán Péter szerepében egy varázslatos világba kalauzolja a nézőket. December 13-án a kikapcsolódni vágyók elsőször láthatják a csatornán az „Én, Pán Péter” című filmet, amely a mesefigura alkotójának történetét viszi képernyőre.

December 20-án Billy Bob Thornton is mikulásjelmezbe bújik a „Tapló Télapó”-ban, de ahogyan azt a cím is előrevetíti, az ő karaktere nem éppen a gyerekbarát jelleméről ismert. Az alkoholista télapó csak azért álcázza magát az ünnepek egyik jeles alakjának, hogy könnyebben ki tudja fosztani a bevásárlóközpontokat.

taplo_telapo.jpg

Karácsonytól pedig egyre fokozódik mozi-láz, hiszen a Universal Channel december 22-től egészen január 4-ig számos vígjátékkal, romantikus és akciófilmmel, illetve thrillerrel kedvez majd az otthonülőknek. Többek között olyan filmeket visz az otthonokba, mint a „Hóbortos vígjáték”, a „Jól áll neki a halál”, a „Srácok kedvence”, a „Kémkölykök 3D: GAME OVER”, illetve a „Sikoly” második és harmadik része.

Elátkozott Ella – December 6., 21.00

Apát kérek Karácsonyra – December 8., 16.20

Én, Pán Péter – December 13., 21.00

Tapló Télapó – December 20., 21.00

 

Szólj hozzá

tv Universal Channel tv/rádió